x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Tundrea, anchetat pentru violare de domiciliu

Tundrea, anchetat pentru violare de domiciliu

02 Iun 2004   •   00:00

Marcel Tundrea se afla din nou in atentia procurorilor gorjeni. Pe numele acestuia a fost depusa de curand o plangere pentru violare de domiciliu.

Avocata lui Tundrea sustine ca totul este o facatura. Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu-Jiu au fost sesizati cu o plangere penala impotriva lui Tundrea depusa de fosta sotie a acestuia.

Imediat dupa ce Marcel Tundrea a iesit pe poarta penitenciarului a mers sa-si viziteze fosta sotie, pe care nu o mai vazuse de 12 ani, dar aceasta, sustin procurorii, a depus plangere impotriva fostului sot pentru violare de domiciliu.

Avocata lui Tundrea, Liliana Clima, considera ca se incearca discreditarea clientului sau acum, cand acesta se lupta cu un sistem care l-a bagat in puscarie nevinovat. "Totul este o facatura. Eu am vorbit cu clientul meu si am vazut si plangerea.

Marcel Tundrea a sunat la usa, iar fosta sotie i-a deschis. Au avut o discutie la usa, moment in care aceasta a chemat jandarmii. Clientul meu nu a fortat usa si nici nu a trecut pragul casei. Unde este violarea de domiciliu? Dorea ca dupa 12 ani sa-si vada femeia cu care a convietuit aproape 20 de ani", a declarat Clima. Marcel Tundrea sustine acelasi lucru si spune ca a invatat in cei 12 ani de puscarie ca oricine poate depune plangere impotriva altei persoane, insa adevarul este cel care va trona.
GABRIELA Mladin

×
Subiecte în articol: tundrea