x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Află tot ce trebuie să știi despre un shake inlocuitor de masa

Află tot ce trebuie să știi despre un shake inlocuitor de masa

09 Feb 2022   •   14:46
Află tot ce trebuie să știi despre un shake inlocuitor de masa

Cât de multe ai auzit despre alimentele și suplimentele bogate în proteine? Ești la curent cu tot ce înseamnă pudră proteică sau grame de proteine pentru o masă musculară adecvată?

Nu este necesar să faci sport sau exerciții fizice pentru a opta pentru un supliment nutritiv cu scopul de a câștiga masă musculară sau pentru pierderea în greutate.

Un shake inlocuitor de masa poate fi o completare excelentă a dietei tale dacă ești în căutarea unei modalități ușoare și convenabile de a obține toți nutrienții de care are nevoie corpul tău. Acestea te pot ajuta să pierzi în greutate și îți oferă șansa să îți menții greutatea actuală, în plus față de alte beneficii pentru sănătate. 

Fiindcă a alege un aport optim de nutrienți este important pentru o funcționare eficientă a organismului, astăzi ne-am unit forțele cu partenerii noștri de la Oriflame.ro și împreună vom discuta despre shake-uri și rolul lor într-o dietă alimentară. Vei afla ce proteine shake sunt importante pentru un organism sănătos și care este momentul optim să consumi nutrienți și aminoacizi pentru o digestie optimă și pentru a te menține mereu în formă!

 

Cât de important este un shake inlocuitor de masa pentru organismul tău și menținerea masei musculare

 

Atunci când faci un antrenament fizic, mușchii tăi pot deveni obosiți și slăbiți. Când se întâmplă acest lucru, este important ca organismul să se poată recupera prin obținerea de proteine suficiente, astfel încât să știe ce funcție va îndeplini fiecare parte a corpului în viitoarele antrenamente sau utilizări ale acelui grup de mușchi. 

Aportul de fibre alimentare ajută la sănătatea digestivă, care sprijină, de asemenea, digestia optimă după ce au fost depuse eforturi intense de către orice persoană care se angajează într-o activitate fizică intensă (cum ar fi alergarea). Un shake inlocuitor de masa are toate proteinele necesare unui stil de viață sănătos, fapt care îl face perfect pentru a fi o gustare în timpul sau după sesiunile de antrenament!

 

Proteine shake: Cum faci alegerea potrivită de shake inlocuitor de masa pentru organismul tău? 

 

Shake-urile cu proteine sunt o alternativă delicioasă și sănătoasă la orice gustare din timpul zilei. Ori de câte ori ți se face poftă de ceva dulce, există întotdeauna o variantă de shake cu fructe, ciocolată sau vanilie care oferă nutrienți esențiali fără a-ți sacrifica nevoia de ceva dulce! 

În gama Oriflame poți descoperi o mulțime de arome de shake-uri bogate în proteine și slabe în calorii din care să alegi și pe care să le consumi fără probleme. Aromele disponibile includ ciocolată, căpșuni sau vanilie, astfel încât fiecare preferință poate fi satisfăcută – chiar și cei cărora nu le plac băuturile reci au opțiuni cu aceste bunătăți gustoase!

 

Sortimente de shake inlocuitor de masa: proteine pentru pierderea în greutate sau o masă musculară de dorit?

 

Proteinele care se găsesc într-un shake inlocuitor de masa sunt concepute să te ajute să îți atingi obiectivele – fie ele de fitness sau pur și simplu de sănătate. Includerea unui shake inlocuitor de masa în dietă îți va garanta sursa optimă de proteina prin intermediul complexului optim de calorii și nutrienți benefici la o singură masă.

Un shake inlocuitor de masă poate, deci, să ia forma unui adjuvant pentru slăbit, însă rolul său mai pregnant este să ofere organismului aportul de nutrienți pentru o masă musculară adecvată. Grație proteinelor dintr-un shake inlocuitor de masă, corpul tău va primi aminoacizii esențiali pentru o creștere musculară într-un ritm natural, cât și pentru întărirea imunității.

Și, deși cel mai bun mod de a obține proteine și nutrienți este din carne, există și persoane care nu pot consuma, din varii motive, alimente pe bază de carne. Aici intervine rolul unui shake inlocuitor de masa. Orice persoană poate obține, chiar și sub formă vegetală, prin intermediul leguminoaselor, cum ar fi soia aportul proteic optim pentru o bună funcționare a organismului.

 

#1. Shake cu ciocolată pentru controlul greutății

 

Ia o pauză de la obișnuit și încearcă ceva diferit atunci când ai poftă de dulce! Dacă ești în căutarea unei modalități simple de a-ți susține masa musculară și de a obține suficiente proteine cât să poți pierde și din greutatea corporală, atunci acest shake cu proteine te va ajuta să le faci pe amândouă! 

Oriflame.ro propune o gamă de shake-uri orientate către o dietă echilibrată, dar care să nu se îndepărteze de plăcerea unui gust savuros și delicios. Shake-ul din gama Natural Balance nu este doar delicios, ci conține și nutrienții de care corpul tău are nevoie pentru a ține pasul cu un program încărcat!

Are un aport proteic ridicat, fiindcă este îmbogățit cu o pulbere de înaltă calitate, care are la bază ingrediente naturale, cum ar fi proteinele vegetale și fibrele alimentare, pe lângă alte 23 de vitamine și minerale esențiale, toate dovedite a fi nu numai eficiente, ci și bune pentru dieta ta!

 

#2. Shake cu căpșuni și proteine Natural Balance

 

Gama Natural Balance de shake cu căpșuni propune o formulă bogată în proteine și fibre, care satisface pofta de gustări. Conține un echilibru excelent de substanțe nutritive pentru a-ți menține senzația de sațietate și satisfacție între mese, oferind în același timp organismului tău ceea ce are nevoie pentru obiective durabile de pierdere în greutate – toate într-un singur shake gustos!

Partea cea mai bună este că acest shake poate fi foarte ușor combinat cu fructe și legume proaspete într-un smoothie nutritiv și savuros, după un antrenament dificil. Ori, dacă preferi așa, poți chiar să îți iei doza de proteine ca gustare savuroasă de după prânz sau cină. Alegerea îți aparține, iar în acest fel poți lua gustări sănătoase într-un mod inteligent.

 

#3. Shake cu vanilie pentru energie pe tot parcursul zilei

 

Vanilia este, probabil, una dintre aromele pe care le vei îndrăgi în absolut orice combinație. Natural Balance din gama Oriflame propune o variantă de înlocuitor al mesei potrivită pentru zilele în care îți dorești acea gustare dulce, fără să comiți un abuz.

Formula bogată în proteine și nutrienți satisface pofta de gustări. Acesta conţine proteine de înaltă calitate din ouă, zer, și mazăre și nutrienți dietetici din măr, sfeclă de zahăr și măceșe. Proteinele contribuie la menținerea și creșterea masei musculare, iar fibrele dietetice ajută la menținerea sănătății digestive.

 

Asigură-i organismului tău complexul nutritiv de care are nevoie!

 

Renunțarea la gustările dintre prânz și cină nu trebuie să fie soluția pentru un control al greutății tale. De fapt, te poți bucura în continuare de multe dintre gustările tale preferate - trebuie doar să te asiguri că sunt alternative sănătoase și nutritive. 

Iar partea cea mai bună este că dacă intri la secțiunea inscrieri Oriflame, te vei putea bucura în continuare de gustări delicioase între prânz și cină, grație gamei de shake-uri nutritive! Așadar, ce mai aștepți? Înscrie-te chiar de astăzi și descoperă cât de ușor este să obții toate substanțele nutritive de care are ai nevoie pentru o dietă echilibrată și sănătoasă!

Servicii optimizare seo - Adsem.ro

 

×