x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Află cum să te bucuri de o dantură perfectă!

Află cum să te bucuri de o dantură perfectă!

25 Mar 2022   •   20:06
Află cum să te bucuri de o dantură perfectă!

Un zâmbet strălucitor este cel mai bun accesoriu pe care îl poți purta. Și chiar dacă pare ciudat, există atât de mult adevăr în această frază... atât de mult! Când o persoană zâmbește, poți simți energia și încrederea pe care le degajă și chiar îți poate schimba starea de spirit. Un zâmbet îți poate schimba ziua!

Dar, din păcate, multor oameni le este frică să-și arate zâmbetul. Pentru că este posibil să nu aibă încredere să-și arate dinții. Medicii dentiști văd zilnic pacienți care de prea mult timp își ascund zâmbetul, iar o cauză foarte comună este faptul că se simt complexați de felul cum arată dantura lor. Dinții lor nu sunt albi, sunt ciobiți, crăpați, nealiniați, strâmbi, neuniformi sau pot chiar lipsi.

Dar, datorită progresului în stomatologia estetică modernă, sunt atât de multe posibilități pentru a recâștiga acel zâmbet impecabil, fie cu ajutorul unui aparat dentar, a unor fațete dentare și, bineînțeles, a implanturilor dentare.

Zâmbetul perfect – cum se obține?

Unii oameni ajung să se ascundă, să nu socializeze și să sufere enorm datorită lipsei unei danturi perfecte. Și tot ceea ce își doresc este să poată zâmbi fără a fi conștienți de starea danturii și de aspectul dinților. Dar o vizită la o clinică stomatologică poate fi exact ceea ce fiecare are nevoie, căci se va căuta cea mai bună soluție pentru a obține un zâmbet frumos și durabil.

Stomatologia estetică este ceea ce au nevoie majoritatea pacienților pentru a-și repara zâmbetul, astfel încât să existe suficientă încredere pentru a-l arăta. Estetica stomatologică înseamnă îmbunătățirea calității vieții. Nimeni nu trebuie să se simtă rușinat de cum arată dantura lor, căci există atât de multe modalități de a o repara.

Ce tipuri de tratamente pot fi necesare pentru o dantură impecabilă?

Primul pas este să înțelegi care sunt obiectivele tale. De ce îți dorești să ajungi la o clinică stomatologică? Trebuie să sapi adânc în motivațiile din spatele dorinței de a-ți repara zâmbetul. Cu cât înțelegi mai mult, cu atât se poate crea o soluție personalizată pentru tine. Acesta este nucleul a tot ceea ce face un dentist bun: înțelegând cum îți poate oferi încrederea și zâmbetul pe care le dorești.

Când vine timpul să alegi o soluție, ți se pot oferi tratamente precum:

  • fațete dentare;
  • implanturi dentare;
  • albirea dinților;
  • îndreptarea dinților cu aparate dentare;
  • coroane sau punți dentare.

Frumusețea unei transformări a zâmbetului este că există atât de multe opțiuni ce pot fi explorate pentru a obține un zâmbet de invidiat. Dacă ești de părere că nu mai ai vârsta potrivită pentru a obține zâmbetul perfect, te înșeli! Niciodată nu este prea târziu pentru a obține o dantură impecabilă!

 

×