x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Băutura energizantă de dimineață. Lidia Fecioru: ”Ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii”

Băutura energizantă de dimineață. Lidia Fecioru: ”Ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii”

de Redacția Jurnalul    |    12 Ian 2024   •   08:00
Băutura energizantă de dimineață. Lidia Fecioru: ”Ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii”

Energoterapeutul Lidia Fecioru oferă sfaturi naturiste pentru sănătate, de la plante la băuturi care ne energizează.

Colagenul este un ingredient important care ajută atât ligamentele, cât și creierul, și se poate prepara foarte simplu.

O cură simplă care se ia timp de o lună, apoi se face pauză. Băutura are numeroase beneficii pentru întregul organism. Are beneficii pentru memorie, întărește ligamentele și ajută împotriva osteoporozei. 

”Și femeile și bărbații au nevoie de colagen! Întăreşte tot ce înseamnă ligamente, ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii, dar și în cazul osteoporozei. Gelatina care este în comerț nu este decât gelatină curată! Gelatina nu se poate înlocui, nu se poate prepara din altceva, este făcută din oase”, a explicat Lidia Fecioru, potrivit antena3.ro

Mod de preparare

Băutura se prepară din 5 grame de gelatină se pun în apă rece seara pentru a fi consumată a doua zi. Dacă nu vă place gustul, se poate adăuga și in iaurt, în suc sau ceai de fructe. Se bea zilnic timp de o lună, apoi se face o pauză de jumătate de an și se reia această cură plină de beneficii pentru sănătate.

”5 grame de gelatină se înmoaie cu apă rece de cu seară. Putem amesteca şi cu iaurt. Pentru un gust mai bun, putem adăuga suc sau ceai de fructe. Acest amestec se bea în fiecare dimineață”, a mai spus bioenergoterapeutul.

 

 
×
Subiecte în articol: bautura creier energie lidia fecioru