x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos De ce nu reușești să slăbești. Vezi cele 10 motive

De ce nu reușești să slăbești. Vezi cele 10 motive

de Andreea Sava    |    25 Aug 2016   •   23:15
De ce nu reușești să slăbești. Vezi cele 10 motive

Te chinui să slăbești, ești atent(ă) la ce mănânci, eventual faci și ceva mișcare dar kilogramele se încăpățânează să se țină scai de tine. Soluția nu este să te înfometezi, presupunând, desigur, că ești o ființă rațională și nu te aștepți la minuni. După cum am mai spus, kilogramele alea nu s-au depus în 2 zile deci e aberant să te aștepți să le pierzi în 2 zile sau chiar mai repede.

Dacă nu vorbim despre o problemă de sănătate, și ar trebui să mergi la doctor ca să te lămurești dacă este așa și să te tratezi dacă este cazul, atunci, cel mai probabil, faci una dintre greșelile de mai jos:

1. Nu te hidratezi cât trebuie

Am început cu hidratarea pentru că este foarte importantă pentru organism fiindcă fiecare celulă are nevoie de apă pentru a funcționa corect. Deci și procesele metabolice. Asta pe de o parte. În plus, deshidratarea duce la senzație de foame, adică vei confunda setea cu foamea. Ți se poate părea ciudat dar așa este. Pentru a fi sigur(ă), soluția este ca atunci când ți-e foame să bei niște apă apoi să aștepți măcar jumătate de oră. Dacă în continuare îți este foame, abia atunci mănânci.

Citeşte articolul complet, pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: andreea sava motive slabit dieta