x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos DIETA FRICKER. Slăbești încet, dar sănătos și cu efect pe termen lung

DIETA FRICKER. Slăbești încet, dar sănătos și cu efect pe termen lung

20 Iun 2014   •   12:01

Vrei să începi o dietă uşoară şi sigură? Atunci trebuie să încerci dieta Fricker, care este recomandată persoanelor ce doresc să slăbească în mod gradual.

Creată de doctorul Fricker, dieta începe cu o fază de slăbire rapidă, care durează cel mult opt săptămâni, timp în care se pierd rapid kilogramele, după care urmează faza a doua, mai moderată, menită să stabilizeze greutatea. În funcţie de kilogramele pe care le ai în plus, de talie şi de greutatea la care vrei să ajungi, trebuie să ai grijă de numărul de calorii zilnice.

În prima fază a dietei, slăbeşti rapid mâncând carne, peşte şi legume cu un procent mic de grăsime, lactate şi fructe. Cu alte cuvinte, prima fază se bazează în special pe alimente bogate în proteine şi sărace în calorii. Cea de-a doua fază te ajută să slăbeşti mai încet, dar definitiv şi poate să dureze câteva luni. Cel mai important lucru este că această dietă favorizează slăbirea, dar limitează pierderea masei musculare.

Meniu pentru prima fază - rapidă
Micul dejun: o ceaşcă de ceai sau de cafea, 3-4 porţii de lactate, un fruct;
Prânz şi cină: salată sau supă de legume, peşte sau carne de pui în orice cantitate doreşti, o porţie de lactate, un fruct, salată de legume în orice cantitate cu o lingură de ulei de măsline.

Meniu pentru a doua fază - moderată............................

Citeste continuarea AICI

×
Subiecte în articol: felicia dieta