În urmă cu câțiva ani, o profesoară americană de dans plecată – ca și Gauguin, odinioară – să exploreze frumusețile insulei și-ndrăgostită definitiv de ea, este înspăimântată de numărul tot mai mare de obezi și hotărăște să se implice în regăsirea echilibrului (cântarului) insularilor. Așa apare Regimul Tahitian, o dietă bogată în proteine naturale, care exploatează alimentația ancestrală a insulei din arhipelagul Marchizelor. Regimul îl urmează ea însăși cu strictețe, ori de câte ori i se pare că limba cântarului se mută prea repede spre dreapta (fiecare kilogram în plus e un semnal de alarmă) și îl recomandă tuturor cursanților ei, pentru că, alături de dans (sau de orice fel de mișcare – jogging, fitness) poate readuce corpului subțirimea, zveltețea, frumusețea.
Dieta Tahiti se bazează foarte mult pe resursele vechii gastronomii locale, având o savoare exotică și discretă, câtă vreme condimentele autohtone nu sunt chiar atât de picante.
Pentru meniul principal sunt necesare multe fructe, legume, peşte, foarte puţină carne şi grăsimi, iar zahăr, deloc.
Citeste AICI Care sunt secretele Dietei Tahiti
Citeste si
Cu dieta Rina, slăbeşti fără să te înfometezi!
„Dieta cu fibre”, o cură de slăbire eficientă
Secretele din măsline şi uleiul de măsline
Citește pe Antena3.ro