x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Medicul de familie Vaccinul universal contra cancerului, la un pas de realitate

Vaccinul universal contra cancerului, la un pas de realitate

25 Iul 2016   •   20:24
Vaccinul universal contra cancerului, la un pas de realitate

Un vaccin universal care să învingă maladia care face anual milioane de victime - vorbim despre cancer - și care ne îngrozește pe toți prin manifestările sale necruțătoare era până nu demult doar o posibilitate îndepărtată la care puțini îndrăzneau să viseze.


După ani și ani de cercetări, știința a adus cât mai aproape de realitate posibilitatea de a eradica cancerul printr-un vaccin.

Vaccinul terapeutic care dă mari speranțe umanității a fost creat de cercetătorii companiei farmaceutice Vaxil Biotheraputics, împreună cu cei ai Universităţii Tel Aviv din Israel și a început să fie deja testat.

Oamenii de ştiinţă au descoperit cum pot conecta celulele imunitare pentru a lupta împotriva cancerului, ajungând la un pas de găsirea unui antidot împotriva acestei cumplite boli.

Noul tratament presupune injectarea de cod genetic în organism pentru a învăţa celulele imunitare să recunoască un anumit tip de cancer. Codul genetic ar putea fi programat pentru orice formă de cancer. Pentru a aplica acest tratament, doctorii ar trebui să................

Citește mai mult despre vaccinul împotriva cancerului

×