x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Dormitorul nostru, "cuib" de nebunii

Dormitorul nostru, "cuib" de nebunii

18 Mar 2005   •   00:00

Ne-am obisnuit sa fie sexy vestimentatia, alimentatia, limbajul, comportamentul. Dar nu uitati dormitorul. In mod special, el trebuie sa aiba o puternica amprenta sexy. Si sunt multe accesorii care va ajuta sa-l impregnati cu erotism.

MAGDA MARINCOVICI












EROTISM. Lumanari parfumate, lenjerie sexy, prajituri cu frisca, sampanie... toate sunt decorul unei seri de neuitat


Dintre toate camerele unei locuinte, dormitorul ocupa locul cel mai important. Aici se deruleaza cele mai nebanuite povesti de dragoste. Sexologii spun ca dormitorul este camera impacarii, a declaratiilor fierbinti si a gesturilor necenzurate. Tocmai de aceea dormitorul nu mai este doar camera patului conjugal, cu cateva dulapuri pentru haine si, neaparat, cu un televizor care-i reduce la tacere pe parteneri.

Psihologii si sexologii sunt de parere ca dormitorul ideal pentru un cuplu armonios este prevazut cu multe accesorii destinate stimularii erotice a partenerilor. In acest dormitor, lumina becului obisnuit va fi inlocuita de cea raspandita de lumanarile aromate sau o veioza de dimensiuni mici.

Aromele trebuie sa pluteasca permanent in acest dormitor. Sunt uleiuri parfumate, prezervative si lubrifianti. Puneti pe masuta sau chiar pe jos cateva vase cu plante aromate. Aveti grija de lenjeria intima: culoare, croiala...

AMBIANTA. Ca muzica da tonul in dormitor o stiu si bunicii nostri. Insa este foarte dificil sa faci recomandari. Unii se simt bine in acordurile unei melodii lente, clasice, ale unor slagare eterne. Dimpotriva, pe altii doar ritmurile "tari", energice ii fac sa ajunga in al noualea cer. Selectia va apartine si nu e discutabila.

Dar dintr-un dormitor care se vrea cuibusor de nebunii nu trebuie sa lipseasca un mic frigider garnisit cu cateva prajituri cu frisca, cu fructe exotice si, neaparat, o sticla de sampanie.

Tot in acest domitor se vor gasi cateva reviste cu ilustratie erotica. Ele va pot veni in ajutor atunci cand sunteti in pana de inspiratie. Cat despre jucariile erotice, sunt si nu sunt necesare.












E NEVOIE DE TACT


Medicul Daniel Popescu este convins ca ambientul in dormitor joaca un rol important in relatia de cuplu.

Arsenalul pe care il avem la dispozitie pentru crearea acestui ambient este inepuizabil. La el se va apela numai dupa ce ambii parteneri sunt de acord.

Este esentiala respectarea optiunii celuilalt partener.

Sunt persoane care "primesc" mai greu noutatile de tip erotic care se strecoara in dormitor. Si in aceste cazuri totul tine de tact. Mai discutati, apoi testati si, in final, decideti. Evident, impreuna.











×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă