x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

05 Ian 2007   •   00:00
DONARE DE SANGE. Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat agentiei Mediafax ca Romania a primit acceptul autoritatilor europene sa elibereze inca bonuri valorice persoanelor care doneaza sange. Aceasta in conditiile in care directivele Consiliului Europei prevad pentru toate tarile membre donarea voluntara si neremunerata de sange.

CARD EUROPEAN. Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) a prelungit programul pentru depunerea cererilor in vederea obtinerii cardului european, dupa ce in prima zi destinata acestei actiuni zeci de bucuresteni s-au inghesuit la ghiseele institutiei. Solicitarile vor fi primite in intervalul 8:30-17:30 (exceptand pauza de pranz, intre 12:30 si 13:30), inclusiv vineri, si nu doar de la 13:30 la 17:30, asa cum a fost anuntat initial.

INTOXICATII. Un numar mare de copii intoxicati cu monoxid de carbon sunt internati zilnic la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitala, fiind inregistrate cate 10-11 cazuri in 24 de ore, a declarat prof. dr. Coriolan Ulmeanu, managerul unitatii sanitare. Potrivit acestuia, copiii sunt de varsta scolara, multi ajungand la spital cu forme usoare de intoxicatie. Totusi, toti cei care ajung la spital raman sub supraveghere medicala cel putin 24 de ore.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă