x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Plantele care îmbunătăţesc imunitatea

Plantele care îmbunătăţesc imunitatea

de Florin Condurateanu    |    03 Sep 2010   •   00:00
Plantele care îmbunătăţesc imunitatea
Sursa foto: /Thinkstock

Pentru amestecurile de 50-60 de pulberi de plante reunite în mici dispozitive, cu efecte benefice asupra organismului, profesorul de fizică, inventator Ancu Dincă, a stabilit denumirea de biofitomodulator. Adică, bio: viu, biologic; fito: plante, fitoterapie; modulatori adică să moduleze, să întărească imunitatea.



Cu alte cuvinte, aceste amestecuri de plante brevetate de profesorul Ancu Dincă stimulează imunitatea, fortifică imunitatea, respectiv armata de autoapărare a organismului, pentru a se lupta cu bolile şi a le îngenunchea.

Medalii de aur la Geneva, Bruxelles, decoraţia de cavaler al Guvernului Belgiei, succese la congrese din America, Rusia, Ucraina, Europa Occidentală. Marile centre universitare de la Cluj, Bucureşti, Timişoara, Braşov, Constanţa, Iaşi, Craiova se ocupă, prin grupe de profesori, de extinderea utilizării amestecurilor de plante, inventate de Ancu Dincă. Şi rezultatele au apărut: amestecurile de plante brevetate de inventatorul Ancu Dincă se pot folosi şi în agricultură, şi în zootehnie, cresc calităţile unor componente de materiale plastice în construcţii etc.

Dar să vedem ce susţine profesorul de fizică Ancu Dincă în privinţa efectelor asupra organismului. Un amestec de zeci de plante se constituie ca un scut de apărare a organismului în faţa agresiunii undelor rele abătute asupra omului din direcţia aparaturii electronice, electrotehnice ce înseamnă universul omului modern. Dacă omul îşi aşază un pătrăţel de plastic în care sunt pulberile de plante pe computer, pe televizor, pe telefonul mobil, pe cuptorul cu microunde, pe frigider undele periculoase emanate de aceste aparate nu-i mai fac rău organismului, care este protejat de aceste plante precum de un scut. Acest brevet îl fereşte pe om şi de agresiunea undelor rele venite şi de la staţiile de distribuţie a energiei electrice, de antenele de telefonie sau de radio care aflate în preajma unor locuinţe produc dereglări ale organismului omenesc.

Un alt amestec de plante echilibrează energetic organismul şi îl fereşte de boli sau ameliorează suferinţele provocate de maladii. Aşa susţine inventatorul Ancu Dincă, pe baza cazurilor tratate de medicii săi cu aceste amestecuri de plante. Omul îşi aşază dispozitivul cu plante cu ajutorul tifonului şi a unui leucoplast în acele zone ale corpului indicate de medici, în funcţie de bolile lui, descoperite cu aparatele de biorezonanţă. Cei sănătoşi pot purta preventiv câte două dispozitive cu amestecuri de plante, lipite în zone bine stabilite. Profesorul de fizică Ancu Dincă mai susţine că un alt amestec de plante poate schimba structura apei, astfel încât ca ea să facă bine omului.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă