x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Reteta de post - Bame cu rosii

Reteta de post - Bame cu rosii

09 Aug 2004   •   00:00

Bamele (400 de grame) se lasa in otet o jumatate de ora, apoi se clatesc si se lasa la scurs. Se pun la calit in ulei incins. Se scot din cratita, iar in uleiul ramas se calesc trei cepe taiate marunt, 800 de grame de rosii fara coji si seminte. Sosul se stinge cu o ceasca de apa clocotita si se adauga bamele. Mancarea se potriveste de sare, piper, se adauga zeama de lamaie dupa gust si se usturoi (cinci catei tocati marunt). Se mai lasa pe foc aproximativ 10 minute, iar apoi cratita se da la cuptor pana se leaga mancarea. La sfarsit se adauga marar si patrunjel verde.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă