x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Reteta de post - Ciuperci umplute cu rosii

Reteta de post - Ciuperci umplute cu rosii

04 Aug 2004   •   00:00

Se curata 600 de grame de ciuperci, iar palariile se separa de picioruse. Aceastea se toaca marunt, se inabusa in putina apa cu sare, lasandu-se la foc mic, sa scada. Cand sunt gata se adauga patrunjel tocat marunt. Se oparesc 5-6 rosii, se curata de coaja, se dau prin razatoare si se pun la inabusit in ulei incins. Apoi se amesteca rosiile cu preparatul din piciorusele de ciuperci. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, care se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor pana se inmoaie ciupercile si se rumenesc rosiile.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă