x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Spitalul Universitar Elias - Maternitate de patru stele

Spitalul Universitar Elias - Maternitate de patru stele

de Magda Marincovici    |    21 Sep 2005   •   00:00

Maternitatea Spitalului Universitar Elias a fost modernizata, in parteneriat public privat de servicii de obstetrica-ginecologie realizat cu Centrul Medical Unirea.

COLABORARE. Conferentiar doctor Radu Vladareanu, seful Clinicii de obstetrica-ginecologie, spune ca prin acest parteneriat au fost renovate la standarde europene salile de nastere, sectia de neonatologie, iar sectia de terapie intensiva a fost dotata cu ventilatoare. "Este vorba de un alt concept de a naste, de logistica speciala, de ambianta speciala". De aceste servicii poate beneficia orice femeie care plateste contributiile la asigurarile de sanatate. Pentru femeile care vor sa opteze pentru conditii de cazare speciale, maternitatea are rezerve cu rooming de patru stele contra cost, in care mama are posibilitatea de a sta impreuna cu nou-nascutul.

"Parteneriatul de servicii medicale intre sectorul public si cel privat tinteste cresterea calitatii actului medical. Complementaritatea trebuie sa fie regula si nu exceptia", este de parere prof.dr. Sorin Oprescu, directorul Spitalului Elias. Aceasta este promisiunea facuta de prof.dr. Sorin Oprescu academicianului Nicolae Cajal, fostul presedinte al Fundatiei Elias, si pe care, impreuna cu medicii din aceasta unitate sanitara, doreste sa o respecte.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă