x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Tinerii liberali migrează la PC

Tinerii liberali migrează la PC

de Dana Piciu    |    09 Iun 2009   •   00:00

Aproximativ 100 de tineri liberali s-au înscris ieri în Organizaţia de tineret a PC. Ei au părăsit Tineretul Naţional Liberal pentru că nu erau promovaţi politic decât dacă se afiliau unui senior al PNL.



"PNL-ul actual nu mai este partidul Brătienilor. Există o nemulţumire la nivel de filiale. Noi am vrut să facem şi politică adevărată nu doar să lipim afişe, dar nu am fost lăsaţi. Noi cei care am plecat din PNL credem că la PC vom putea să constuim o viitoare clasă politcă, iar aici nu trebuie să mai aşteptăm câţiva ani ca să ni se ofere această şansă. În PC sperăm să găsim libertatea de a construi şi de a face politică aşa cum credem noi că trebuie", a arătat Cristina Tutănescu, unul din tinerii propaspăt înscrişi la tineretul conservator.

PROTEST îN HEREĂSTRĂU
La rândul său, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PC, Andrei Stoian, a anunţat că tinerii conservatori vor protesta vineri, începând cu orele 12, în parcul Herăstrău, împotriva construirii unei terase tip Bamboo pe spaţiul verde.  Stoian spune că va fi un protest tineresc, "un mic Woodstock autohton", fără autorizaţie, prin care OTC doreşte să atragă atenţia asupra acestei construcţii ilegale.

"Ei distrug spaţiul verde fără autorizaţie şi noi ar trebui să protestăm cu voie de la Primărie? Probabil terasa va fi noul cabinet parlamentar al domnişoarei Elena Băsescu", a afirmat Stoian. El a anunţat totodată că  în perioada 26-28 iunie, la Horezu, se va desfăşura şcoala de vară a PC, unde se va pune în dezbatere, printre altele, doctrina partidului. În altă ordine de idei, Organizaţia de tineret a PC va face vineri un miting în parcul Herăstrău, pentru a protesta faţă de construirea unei terase pe locul unui monument istoric din parcul respectiv.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă