x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei VIATA SANATOASA/Info

VIATA SANATOASA/Info

14 Dec 2004   •   00:00

15 DECEMBRIE 2004
PREMII DE EXCELENTA IN MEDICINA. In premiera, in ziua de 16 decembrie, la Palatul Parlamentului vor fi acordate premii de excelenta persoanelor, societatilor si institutiior cu contributii semnificative in domeniul medical in anul 2004. Initiativa apartine Editurii Press Pro International, Ministerului Sanatatii, Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si Colegiului Medicilor din Romania. Pentru activitatea medicala derulata in anul 2004, la Sectiunea Stiintifica au fost nominalizate personalitati recunoscute in tara si in strainatate. Nominalizarile pentru Sectiunea Sociala sunt: extirparea in premiera in tara noastra a unei tumori gigant pacientei Lucica Bunghez, interventie efectuata de dr. Ioan Lascar, si transplantul hepatic sot/sotie, realizat de dr. Irinel Popescu.

EDITURI, CARTI, COMPANII. Cea mai importanta investitie in unitati de productie farmaceutica finalizata in 2004: Lek Pharmatek, Biofarm si Terapia Cluj. Pentru activitate editoriala au fost nominalizate: Editura Universitara "Carol Davila", Editura Medicala, Editura All. Pentru cea mai buna aparitie editoriala s-au facut urmatoarele nominalizari: "Compendiu de boli cardiovasculare" - dr. Maria Dorobantu, "Dictionar Medical" - dr. Valeriu Rusu, "Chirurgia ficatului" - dr. Irinel Popescu, "Bazele fizice ale imagisticii medicale" - dr. Florina Opris.

Pentru cea mai buna campanie de informare si preventie au fost remarcate: "Campania pentru prevenirea cancerului la san" - McCannErickson, "Campania inimi pentru inimi" - WellCare, "Campania impotriva astmului si BPOC" - Medic One.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă