x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Bioenergia face minuni

Bioenergia face minuni

de Liana Hainarosie    |    19 Iul 2005   •   00:00
Bioenergia face minuni
TERAPII ALTERNATIVE
Terapia cu bioenergie reprezinta o metoda de tratament fara contraindicatii, la care pot apela femeile insarcinate pentru ca micutii lor sa vina pe lume fara probleme de sanatate, dar si persoanele trecute de a doua tinerete.

Tiberiu Molnar, bioenergoterapeut, care are un cabinet medical propriu, afirma ca inclusiv cel mai varstnic pacient de 104 ani a raspuns bine la tratamentul cu bioenergie. Tiberiu Molnar are satisfactia de a fi redat sanatatea multor persoane cu dureri de cap, probleme digestive, reumatice, endocrinologice, respiratorii, dar si cu boli foarte grave, cum sunt cancerele. De asemenea, bioenergoterapeutul a fost solicitat si pentru tratarea epilepsiei, diabetului, tensiunii, sinusurilor, stresului, insomniilor, problemelor ginecologice (chist ovarian, fibrom) si dermatologice (vitiligo, psoriazis, lupus). Iar in 80% dintre cazuri s-a inregistrat o rezolvare totala a problemelor, ne spune bioenergoterapeutul. De fapt, bioenergia este un fel de masaj fara atingerea corpului, numit si masaj noncontact in anumite tari, afirma Tiberiu Molnar. In timpul sedintelor, dar si dupa terminarea lor, pacientii nu simt decat transpiratie si somnolenta.

Fibrom uterin


Vasilica Apostolache, 40 de ani, ne-a declarat ca bioenergoterapeutul Tiberiu Molnar a reusit sa o vindece cu ajutorul bioenergiei de un fibrom uterin. "Dupa ce am fost diagnosticata cu fibrom de 2 cm, am facut doua serii de sedinte cu bioenergie, cu o pauza de 3 saptamani. In timpul sedintei simteam furnicaturi la nivelul corpului. Dupa cele doua serii, am repetat ecografia, iar rezultatul a demonstrat ca nu mai am nimic." In momentul de fata, Vasilica Apostolache urmeaza a treia serie de sedinte.

Sterilitate


Bioenergia poate fi efectuata in paralel cu tratament medicamentos. Asa s-a intamplat in cazul Ioanei Popa, 33 de ani, care suferea de sterilitate. "Aveam o sterilitate primara si am facut tratament pentru trompe infundate si lipsa ovulatiei. Am urmat in paralel bioenergie si tratament medical pentru desfundarea trompelor. Dupa doua serii de bionergie facute de domnul Tiberiu Molnar, cu o pauza de 3 saptamani, am ramas insarcinata, desi medicul imi spusese ca nu existau mari sanse de a invinge sterilitatea. Am intrerupt tratamentul medical si am mers in continuare la domnul Molnar, pentru reechilibrarea energiilor, cresterea imunitatii, dar si pentru sanatatea copilului. Prima si a doua zi transpiram si dormeam mai mult", ne spune viitoarea mamica.

Copiii bolnavi, fara chef de joaca sunt o priveliste trista. Asa era Radu Cristea, un baietel de aproape 5 anisori, diagnosticat de medici cu tumoarea tesuturilor moi. Tatal lui povesteste: "Medicii l-au diagnosticat pe baietelul meu de aproape 5 ani cu tumoarea tesuturilor moi.

L-am adus la domnul Tiberiu Molnar cand incepuse tratamentul cu citostatice. Am facut tratament medicamentos, dar si bioenergie (o data pe luna, cu pauza de 3 saptamani) timp de 7-8 luni. Analizele fiului meu sunt foarte bune, iar medicii sunt multumiti de aceste rezultate. De cateva luni se simte foarte bine, are si pofta de mancare, si energie, se joaca...".

Cancer pulmonar


Doamna Popa suferea de cancer pulmonar, din cauza caruia slabise, tusea foarte mult. Dupa sedintele cu bioterapie are pofta de mancare si s-a si ingrasat. Fiica sa declara: "Mamei mele, in varsta de 57 de ani, i s-a depistat acum 2 ani cancer pulmonar. A fost operata. Cand a iesit din operatie, medicul mi-a spus ca mama mea va mai trai maximum 6 luni. A facut 7 serii de cate 7 sedinte de bioenergie. Acum mama e bine. Se simte extraordinar, face treaba, nu mai tuseste. Cand s-a dus la domnul Tiberiu Molnar slabise 10 kilograme, acum a pus la loc 2 kg si are pofta de mancare. In timpul efectuarii sedintelor a avut pietre la rinichi si chist ovarian. Care au disparut tot in cele 7 serii". Bioenergia are efect si in cazul nodulilor la san. Mihaela Gheorghe, 32 de ani, spune: "Am avut un nodul la san si, in urma tratamentului cu bioenergie, m-am vindecat. Am facut 4 sedinte de bioenergie cu o luna si jumatate pauza. Dupa a doua serie de sedinte am fost la medic si am vazut ca s-a rezolvat".

FARA RESTRICTII. Tiberiu Molnar spune ca pacientii sai nu trebuie sa asocieze bioenergia cu un regim alimentar special sau cu alte restrictii (de exemplu, renuntarea la fumat). Singura conditie este respectarea numarului de sedinte pe care acesta le recomanda. Pacientii fac bioenergie minimum 7 zile, in functie de afectiune. Iar o sedinta dureaza 2-3 minute.

CAMPUL ENERGETIC. Modul de gandire sau starile psihice negative pot influenta campul nostru energetic. Prin influentarea negativa a campului energetic pot aparea afectiuni ale organismului. "Bioterapeutul poate corecta campul energetic prin echilibrare energetica. El actioneaza asupra acestui camp incearcand sa-l echilibreze, sa-l corecteze. Nu este vorba despre incarcare sau descarcare energetica, asa cum gresit se crede. Este o «sculptura energetica»", afirma Tiberiu Molnar, bioenergoterapeut.

Tiberiu Molnar s-a nascut la data de 17 februarie 1976, la Timisoara. La 17 ani a obtinut titlul de Maestru Extrasen recunoscut international. La 18 ani a absolvit cursul "Silva Mind Control". Este contactat (la telefoanele: 021-430.35.73; 0722.55.88.76) atat de pacienti din tara, cat si din strainatate. Pana in prezent a tratat 30.000-40.000 de cazuri.
×
Subiecte în articol: molnar tiberiu tiberiu molnar bioenergie