x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Cainii lui Laghia au fost adoptati

Cainii lui Laghia au fost adoptati

de Roxana Ioana Ancuta    |    16 Iul 2005   •   00:00
Cainii lui Laghia au fost adoptati

Dupa moartea chitaristului trupei Compact, Emil Laghia, au ramas in strada trei caini pe care acesta, in timpul vietii,i-a ingrijit cu mult drag acasa. Din fericire, doi dintre ei au reusit sa impresioneze o bucuresteanca. Femeia i-a adoptat pentru fetitele ei.

Prea indurerati si marcati de tragicul accident care a dus la decesul lui Emil Laghia, oamenii au uitat atunci si de existenta cainilor chitaristului si ai iubitei acestuia. Animalele, dezorientate, au ratacit mult timp pe afara, cautand sa primeasca mila trecatorilor. Observandu-le, cativa vecini din Tulcea ai fostului chitarist s-au zbatut sa le gaseasca noi stapani. Unii dintre ei au postat pe Internet mesaje, in speranta ca apelurile pe care le fac vor sensibiliza inima persoanelor care iubesc cainii si care ar avea conditii sa ii creasca in continuare.

FACEA "ORDINE". Marmotica era gardianul cartierului

APEL. "De la nefericitul eveniment, acesti catei au fost lasati in voia lor. Stau in fata blocului inca de atunci, de cand a murit chitaristul Emil Laghia. Sunt de talie mica: unul este negru, celalalt alb cu maro. Se tot invart in jurul blocului cautandu-si stapanul. Nimeni nu vrea sau nu poate sa-i adopte... Am aflat de la copii ca unul dintre catei a fost poreclit «Marmotica», iar celalalt «Chitaristul». Din cate am observat, cateii nu-si petrec timpul impreuna... Chiar adoptati separat ar fi in regula, cred, atat timp cat isi gasesc un stapan iubitor, care sa le ofere conditiile cu care au fost obisnuiti. Sunt sigura ca ar putea sa-i tina si altcineva. Toata lumea din cartier a fost marcata de aceasta poveste si tuturor le-a fost mila de bietii catei." Cam asa suna mesajul Alinei, o tanara din Tulcea.

HAPPY END. Tot ea ne spunea acum cateva zile: "Sunt cam murdari, dar sunt foarte simpatici. Cea neagra chiar incearca sa pastreze ordinea prin cartier... Mai latra dupa o masina, dupa cate un betiv care trece prin zona... Din cate imi dau eu seama, ei chiar incearca sa se ataseze de cineva. Vreo doua saptamani au plans pe sub balconul lui Emil Laghia. El ii iubea foarte mult si mereu iesea cu ei la plimare. Au nevoie de un stapan. Vor veni cei de la ecarisaj si e pacat de ei..." Stradaniile fetei de a le gasi patrupedelor un stapan nu au fost in zadar. Pe "Marmotica" si pe "Chitaristul" tocmai i-a adoptat o doamna din Bucuresti. Dar, in toata aceasta poveste cu un final fericit, apare dintr-o data un alt personaj. Tot de la Alina am aflat si de existenta celui de-al treilea catel pe care l-a crescut Emil.

INCA UNUL
"Despre existenta celui de-al treilea catel am aflat acum cateva zile. Se zvonise ca Emil ar mai fi avut unul, dar ca l-ar fi lovit o masina. Cateaua a reaparut brusc zilele trecute, dupa ce a fatat in boxa unui bloc. Seamana foarte bine cu Marmotica si latra la oricine intra in scara blocului, ca sa-si apere puii. Cateva persoane s-au aratat interesate in a-i adopta si pe ei, dar numai dupa ce puisorii vor creste un pic."
×
Subiecte în articol: pagina de suflete