x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Cele mai bune remedii naturiste contra cancerului

Cele mai bune remedii naturiste contra cancerului

29 Oct 2017   •   17:44
Cele mai bune remedii naturiste contra cancerului

Remediile naturiste întăresc sistemul imunitar şi dă șansă organismului să oprească formarea tumorilor, scrie clicksanatate.ro.

Tuia

De la acest copac decorativ, întâlnit adesea prin parcuri, se folosesc fructele. Din cinci linguri de fructe, macerate timp de 14 zile în 250 ml de alcool se prepară o soluţie, bună pentru comprese pe care bolnavii de cancer trebuie să le aplice pe locurile dureroase. Intern, tuia se administrează sub formă de tinctură care se procură de la PLAFAR. Leacul are un puternic efect antitumoral şi, în acelaşi timp, calmant. Se administrează câte cinci picături, diluate în 100 ml de apă de trei ori pe zi.

Resveratrol

Resveratrolul 95 este cel mai puternic antioxidant, fiind considerat ca o substanţă antitumorală, care încetineşte multiplicarea celulelor cancerigene cu 50%. În plus, acest remediu naturist stimulează înmulţirea celulelor sănătoase şi puterea lor de regenerare. Resveratrolul este un polifenol descoperit în coaja strugurilor roşii şi a plantei Polygonum Cuspidatum, iar specialiştii de la Universitatea Harvard din SUA consideră că descoperirea acestui antioxidant este cea mai mare descoperire medicală după invenţia antibioticelor. Pentru creşterea imunităţii, specialiştii recomandă zilnic administrarea unei capsule, după fiecare masă.

Smochine

Smochinele sunt o sursă naturală de minerale, dintre care fosforul, potasiul, calciul, magneziul, cuprul şi sulful. Dintre aceste minerale, potasiul (esenţial pentru sănătatea inimii şi pentru controlul hipertensiunii arteriale, depăşeşte 400 mg. de vitamina C. Specifice acestor fructe, tonice pentru orice vârstă, sunt ficina, o enzimă tămăduitoare cu rol în reglarea digestiei, şi benzaldehida, un important factor anticancerigen. În dieta bolnavilor de cancer (care nu sunt diabetici) smochinele se pot consuma zilnic, ca desert.

×