x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Ingredientele care sporesc inteligența

Ingredientele care sporesc inteligența

30 Ian 2017   •   15:13
Ingredientele care sporesc inteligența

Cheia esențială pentru îmbunătățirea funcției cerebrale constă în păstrarea unui regim alimentar variat, complet, care trebuie să fie bogat în anumite substanțe nutritive. Alimentele care sunt sursă de acizi grași omega 3, sunt necesare pentru ca creierul să se mențină sănătos și activ, scrie clickpentrufemei.ro.

În dieta zilnică nu acordăm întotdeauna atenție nevoilor acestui organ care necesită mai multă energie decât oricare altul. Mai mult decât atât, s-ar putea ca produsele pe care le mâncăm să-i facă rău creierului.

Scorțișoară, de exemplu, este un ingredient foarte frecvent folosit într-o varietate de produse de patiserie și deserturi. Dar, atunci când se amestecă cu mult zahăr și făină albă, multe dintre beneficiile acestui condiment care îmbunătățesc fluxul de sânge la creier, vor fi reduse.

Un creier sănătos are nevoie de stimuli de zi cu zi, stres redus, activitate fizică regulată și o dietă variată și echilibrată. Această băutură este o mare completare la o dietă sănătoasă și este de asemenea bună pentru starea generală de sănătate.

 

×
Subiecte în articol: ingrediente inteligenta creier