x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Lucrurile pe care un bărbat nu i le va spune niciodată unei femei

Lucrurile pe care un bărbat nu i le va spune niciodată unei femei

29 Mai 2017   •   12:38
Lucrurile pe care un bărbat nu i le va spune niciodată unei femei

Se spune că fiecare femeie are secrete și parcă este învăluită în mister. Dar bărbații? La fel ca noi, și ei țin ascunse anumite lucruri, pe care nici nu le-am putea ghici, scrie clickpentrufemei.ro.

”Îmi doresc o femeie sigură pe ea”

Bărbații percep bărbații ca pe ei înșiși. Dacă el este carismatic, la fel ar trebui să fie și partenera lui. Încrederea în sine face o femeie mult mai atractivă din punct de vedere fizic.

”Cum arăți este foarte important pentru mine”

Fiecare bărbat vrea să-și vadă partenerele îmbrăcate într-un stil "sexy-inteligent" unde imaginea lor este atât elegantă, cât și sexy, dar lipsită de vulgaritate. Nu uitați că bărbații iubesc cu ochii.

”Nu știu cum să fac”

Bărbații acceptă să facă orice treabă, chiar dacă nu sunt siguri că reușesc s-o îndeplinească. Ei trebuie să fie puternici și inteligenți în fața femeilor, indiferent dacă au sau nu o idee despre cum trebuie să repare un uscător de păr.

”Nu-mi pot permite ce îți dorești acum”

Bărbații concurează întotdeauna, și asta nu este un secret. Stând la un pahar, ei se compară cu prietenii lor și urăsc să accepte eșecuri. În plus, un bărbat nu-i poate spune prietenei că nu-și poate permite ceva.

×