x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Sa nu-i fie de deochi de viata! - Bill Clinton a ajutat-o pe Ana-Maria Geoana sa-i iasa dintisorii

Sa nu-i fie de deochi de viata! - Bill Clinton a ajutat-o pe Ana-Maria Geoana sa-i iasa dintisorii

16 Dec 2006   •   00:00
Sa nu-i fie de deochi de viata! - Bill Clinton a ajutat-o pe Ana-Maria Geoana sa-i iasa dintisorii

A placut-o tare pe dragalasenia de fetita de 6 luni care se tot foia vioaie in bratele mamicii. S-a apropiat de ea invartind cu degetul manutele bebelusului frumos si lipicios, numai ca fetitei tocmai ii ieseau dintisorii si o mancau gingiile.

A placut-o tare pe dragalasenia de fetita de 6 luni care se tot foia vioaie in bratele mamicii. S-a apropiat de ea invartind cu degetul manutele bebelusului frumos si lipicios, numai ca fetitei tocmai ii ieseau dintisorii si o mancau gingiile. Asa ca barbatul inalt si impozant a izbucnit in ras cand fetita dolofana i-a luat degetul si a inceput sa-si frece gingiile cu el. S-a amuzat tare barbatul, care era de fapt stapanul planetei Pamant. Pentru ca barbatul falnic, dar cald si simpatic se numea, nici mai mult, nici mai putin, decat Bill Clinton, presedintele SUA, deci seful celei mai puternice tari din lume si, pana la urma, chiar numarul unu al planetei.

Iar fetita frumoasa si plina de farmec de numai 6 luni era o romanca, o romancuta cuceritoare, fiica lui Mircea Geoana si a Mihaelei Geoana. Scena delicioasa de mai sus cu fetita ambasadorului roman Geoana care si-a scarpinat gingiile strapunse de primii dintisori cu mana presedintelui SUA s-a desfasurat in Biroul Oval de la Casa Alba. Intamplarea s-a petrecut acum zece ani, cand Mircea Geoana fusese numit ambasador al Romaniei la Washington.

Nonconformist si cu fire calda, prietenosul presedinte Clinton ii invita pe ambasadori cand isi prezentau acreditarea impreuna cu familia. Si acum zece ani, in Biroul Oval s-a prezentat cu scrisorile de acreditare cea mai tanara familie de ambasadori. Diplomatul roman Mircea Geoana avea doar 38 de ani, sotia, Mihaela Geoana, doar 33, fetita, Ana-Maria, 6 luni, iar baietelul, Alex, 2 ani si jumatate. Dar scena cu atat de frumos omenesc nu s-a incheiat aici. Fiul sotilor Geoana, Alex, a fost tentat de un baston alcatuit din margele colorate aflat pe masa presedintelui Americii, Clinton.

Acest baston viu colorat era un dar de la presedintele Zairului. Baietelul dezinvolt, un roman mic plin de personalitate, s-a dus si a luat bastonul de pe masa presedintelui si a inceput sa se joace cu el in rasetele lui Clinton si ale directorului de personal al Casei Albe. De altfel, stapanul Americii si al lumii l-a placut atat de tare si pe Alex, romanasul de 2 ani, incat vreo cinci minute i-a explicat despre pasarea majestoasa din imaginea-simbol a Americii, ce era brodata in covorul din Biroul Oval. Si la plecare, presedintele Clinton, in hohote de ras, s-a rugat de Alex sa-i dea inapoi bastonul daruit de presedintele Zairului. Bine a inceput misiunea ambasadorului roman Mircea Geoana, cel ce a avut un rol important finalizat cu succes, in intretinerea unor relatii calde cu oficialitatile de cel mai inalt nivel ale Americii, tocmai intr-o perioada dificila, cum a fost cea de pregatire a admiterii Romaniei in NATO.

×
Subiecte în articol: pagina de suflete geoană clinton