x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Bio, tratament pentru acnee

Bio, tratament pentru acnee

de Florina Zainescu    |    20 Iun 2008   •   00:00
Bio, tratament pentru acnee

Puncte negre, chisturi, coşuri, cicatrice. Produsele de îngrijire din plante ecologice, fără parabeni şi alte chimicale de sinteză periculoase, vă pot scăpa de aceste probleme.

Puncte negre, chisturi, coşuri, cicatrice. Produsele de îngrijire din plante ecologice, fără parabeni şi alte chimicale de sinteză periculoase, vă pot scăpa de aceste probleme.


Acneea este cea mai frecventă problemă a tenului care afec­tea­ză bărbaţii şi femeile deopotrivă, în special în perioada pubertăţii şi în adolescenţă, dar şi la ma­tu­ri­tate. Luptaţi împotriva ei cu soluţii naturale, fără chi­micale toxice!


LEACURI. În cele două magazine Natural Paris din Capitală (Calea Griviţei, numărul 33 şi Iris Shopping Center Titan, la
parter) se gă­sesc mai multe astfel de produse marca Florame. De exemplu, roll-on-ul acnee (5 ml, 22,2 lei), care este făcut din ulei de migdală dulce şi uleiuri esenţiale bio de ar­bore de ceai, lavandă şi lă­mîie. Datorită proprietăţilor an­tibacteriene şi antiseptice ale uleiurilor esenţiale de arbore de ceai şi lavandă, acest produs purifică şi cal­mea­ză tenul cu probleme. O altă variantă o reprezintă amestecul de uleiuri esen­ţiale bio Synergie Piele Să­nă­toasă (15 ml, 85,10 lei). Acest produs elimină rapid coşurile dizgraţioase şi dă strălucire tenului. Se aplică pe faţă cî­teva picături în stare pură sau diluate într-un ulei vege­tal Florame şi se masează uşor. Pentru rezultate op­ti­me trebuie făcută o cură de cî­teva săptămîni.

Tot pentru îngrijirea te­nu­lui acneic există în gama Flo­rame o mască purifiantă fă­cută din apă florală de la­van­dă, extract de albăstrele, argilă albă, ulei de migdale dulci şi susan şi uleiuri esen­ţi­a­lede muşcată, ylang-ylang, mandarină, patchouli sau trandafir. Pentru cu­ră­ţa­rea în profunzime a pielii cu pro­bleme, calmarea iri­ta­ţi­i­lor şi re­ge­nerarea celulelor este re­co­mandată şi apa flo­ra­lă de muşcate bio (200 ml, 33 lei).

 

Produse de curăţare

Şi magazinul bio on-line www.rangali.ro are produse destinate îngrijirii tenului acneic: demachiant cu lămîie şi arbore de ceai şi loţiune pentru primul ajutor marca Essential Care. Demachiantul are efect antiseptic, calmant, şi lasă pielea curată, fină şi împrospătată. 30 de mili­litri de produs costă 30 de lei, iar 150 de mililitri, 71 de lei. Loţiunea pentru primul ajutor are efect antibacterian şi antifun­gic, ajutînd la prevenirea infecţiilor şi grăbind vindecarea coşurilor. 30 de mililitri costă 33 de lei, iar 75 de mililitri, 60 de lei.

 

×
Subiecte în articol: bio