x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Blugii-medicament

de Florina Zainescu    |    15 Iul 2008   •   00:00
Blugii-medicament

Din haine de lucru pentru mineri, blugii s-au transformat, în decursul anilor, în cea mai în vogă piesă vestimentară. Iar acum devin... medicament.

Din haine de lucru pentru mineri, blugii s-au transformat, în decursul anilor, în cea mai în vogă piesă vestimentară. Iar acum devin... medicament.


Make Your Own Jeans (www.MakeYourOwnJeans.com), o companie globală specializată în producerea de haine din denim la comandă, a lansat pe piaţă blugii bio care pot vindeca diverse afecţiuni, de la boli de piele la diabet.

 
LEAC. Ayurvedic Organic Jeans sînt produşi cu ajutorul unor tehnici preluate din Ayurveda, medicina tradiţională indiană. Ayurveda este cea mai veche ştiinţă a vindecării, apărută în urmă cu 5.000 de ani.
Practic, denimul din bumbac bio este îmbibat şi vopsit în fierturi de plante medicinale, fiind transformat în medicament Ayurvedic. Hainele făcute din acesta transmit organismului – prin intermediul pielii – substanţele vindecătoare din plante. În funcţie de amestecurile de plante medicinale utilizate, aceste ţesături pot trata o gamă largă de afecţiuni medicale, inclusiv afecţiuni cutanate, diabet, artrită, probleme digestive, tensiune arterială crescută şi multe altele. Ba chiar pot stimula scăderea în greutate. Make Your Own Jeans are certificare organică pentru aceste materiale "preparate" manual în India.

 
OFERTĂ. La ora actuală, compania acceptă comenzi doar pentru blugi, pantaloni bărbăteşti, şorturi şi aşternuturi de pat făcute din ţesături de bumbac organic tratate după metode Ayurveda. În cazul blugilor, clienţii din întreaga lume pot alege orice model din strech sau denim clasic, la preţuri începînd de la 49 de dolari, fără taxe.

×
Subiecte în articol: bio