x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cum să scapi ușor de cearcăne

Cum să scapi ușor de cearcăne

13 Iul 2016   •   11:13
Cum să scapi ușor de cearcăne

Pungile de sub ochi și cearcănele au devenit o problemă comună, cu care multă lume se confruntă. Chiar dacă dormi suficient, când te uiți în oglindă vezi că ele nu dispar așa de repede pe cât ai vrea, scrie clickpentrufemei.ro.

Nu este vorba de timpul de dormit, dar cu toate acestea, te-ai putea confrunta cu cearcănele și pungile de sub ochi. Acestea sunt semne de epuizare, oboseală, probleme respiratorii, nivelul sporit de consum de cafeină sau stres. Dar acestea pot fi eliminate cu ajutorul unor remedii naturale foarte eficiente.
Iată care sunt cele mai eficiente remedii pentru eliminarea pungilor de sub ochi:

Pune un prosop umed pe ochi

În fiecare seară, înainte de a merge la culcare, lasă un prosop umed în frigider. Dimineața, când te trezești, pune-l pe frunte și ochi. La fel de eficientă este și aplicarea unei măști pentru ochi, care acționează în același mod. Trebuie lăsate 5 minute. Aceste două căi de atac sunt eficiente și ajută la reducerea inflamației.
Plicuri de ceai aplicate pe ochi

După ce ai preparat ceai, nu arunca plicurile folosite, ci pune-le în frigider. Aplică-le pe ochi și lasă-le să acționeze 20 de minute. După ce au trecut cele 20 de minute, clătești bine zona ochilor cu apă. Vor oferi cele mai bune rezultate. Nu numai că vor reduce inflamația, ci va duce la dispariția pungilor de sub ochi.

×
Subiecte în articol: cearcane ochi probleme cu ochii