x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Machiaj în tendinţe

Machiaj în tendinţe

de Florina Zainescu    |    16 Mai 2008   •   00:00
Machiaj în tendinţe

100% NATURAL ● Cosmeticele ecologice vă pun în valoare frumuseţea
Cu produsele de machiaj bio este simplu să arăţi bine şi să fii la modă, fără a-ţi pune în pericol sănătatea tenului. 



100% NATURAL ● Cosmeticele ecologice vă pun în valoare frumuseţea
Cu produsele de machiaj bio este simplu să arăţi bine şi să fii la modă, fără a-ţi pune în pericol sănătatea tenului.  

Produsele cosmetice organice îngrijesc, protejează, reconstituie şi energizează pielea şi, graţie culorilor strălucitoare "împrumutate" din natură, poţi obţine oricînd un machiaj desăvîrşit. Şi mereu în tendinţe.

CE SE POARTĂ. Una dintre "modele" verii 2008, sugerată de Galliano şi Lagerfeld, constă în fardarea ochilor în două culori contrastante. Rohan Widdison, make-up artist şi producătorul gamei de machiaj organic Nvey Eco, recomandă folosirea fardului de ochi Nvey Eco Organic Eye Shadow în nuanţe de mov – pentru pleoapa de sus – şi verde-lămîiţă – pentru cea de jos. Pe lîngă efectul vizual vizibil, ingredientele active naturale şi vitaminele naturale care se regăsesc în fardurile bio calmează şi protejează pielea sensibilă din zona ochilor. Rohan Widdison spune că în tendinţe este şi machiajul retro, ce lungeşte pleoapa. Efectul de "alungire" se obţine cu ajutorul creionului sau tuşului de ochi negru ori în culori puternice, după preferinţe. Pentru a obţine aspectul dorit, puteţi încerca şi contururile de ochi bio, blînde cu pielea, dar eficiente, şi paleta de farduri Nvey Eco – comercializate de magazinul virtual www.rangali.ro. Aceste produse nu conţin talc şi sînt bogate în substanţe active extrase din plante ecologice. O altă variantă bio o reprezintă creioanele şi fardurile de ochi 100% naturale şi bio Couleur Caramel, comercializate de magazinul Natural Paris.

Vedeta verii este rujul în culori puternice: rozul neon, portocaliul veritabil sau roşul aprins. Atît în gama Nvey Eco, dar şi la Couleur Caramel veţi găsi rujuri în culori vii, strălucitoare şi, foarte important, fără parabeni, chimicale obţinute din petrol şi alte substanţe care pot provoca alergii şi boli mai grave. Widdison atrage atenţia că la rujurile "îndrăzneţe" se poartă tenul perfect. Iar fondul de ten, corectorul şi pudrele organice sînt cea mai bună soluţie, pentru că au putere mare de acoperire, nu conţin chimicale de sinteză, nu încarcă tenul şi conferă un aspect natural.

×
Subiecte în articol: bio