Principalii constituenţi ai acestui produs ecologic sunt: săruri minerale şi elemente catalitice – calciu, magneziu, sodiu, potasiu, clor, sulf, siliciu, zinc, mangan, cobalt, cupru, iod, arsenic –, grăsime fosforată, amidon, vitaminele A, B, E, K, D şi PP, fermenţi (diastaze).
Principalii constituenţi ai acestui produs ecologic sunt: săruri minerale şi elemente catalitice – calciu, magneziu, sodiu, potasiu, clor, sulf, siliciu, zinc, mangan, cobalt, cupru, iod, arsenic –, grăsime fosforată, amidon, vitaminele A, B, E, K, D şi PP, fermenţi (diastaze).
PROPRIETĂŢI. Grâul constituie baza unei alimentaţii naturale, fiind practic indicat în toate afecţiunile cronice, degenerative, în toate tulburările vegetative, sterilitate, afecţiuni neurologice, endocrine, digestive, renale, hepatice şi cardiace, potrivit doctorului Pavel Chirilă, de la Naturalia. Pentru a profita de toate proprietăţile grâului, puteţi folosi această făină integrală ecologică la prepararea pâinii în casă. Doctorul Chirilă recomandă folosirea acesteia şi la prepararea pâinii necoapte, un aliment cu o valoare nutritivă inegalabilă, indicat în cele mai grave boli degenerative, astenii şi obezitate. Se amestecă făină integrală cu apă atâta cât să se obţină o cocă tare. Se consumă după 8-12 ore, simplă sau cu diferite fructe.
Citește pe Antena3.ro