x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Produsul zilei: Risonno picant

Produsul zilei: Risonno picant

09 Mai 2008   •   00:00
Produsul zilei: Risonno picant

Acest produs ecologic marca Sonnentor este pre­pa­rat din grîu, bucăţele de ardei roşu, bucăţele de roşii, supă instant – extract de drojdie, sa­re, amidon din cartofi, ţe­li­nă, agent de separare (carbo­nat de calciu), grăsimi vegetale, fenicul, isop, pătrunjel, nuc­şoară, tarhon

Acest produs ecologic marca Sonnentor este pre­pa­rat din grîu, bucăţele de ardei roşu, bucăţele de roşii, supă instant – extract de drojdie, sa­re, amidon din cartofi, ţe­li­nă, agent de separare (carbo­nat de calciu), grăsimi vegetale, fenicul, isop, pătrunjel, nuc­şoară, tarhon, leuştean, turmeric, frunze de arpagic, ghimbir sălbatic, boia de ardei dulce, usturoi, cilli, petale de trandafir, oregano, cimbru, rozmarin, busuioc, piper negru, petale de floarea-soarelui, gălbenele, bucăţele de morcov, bucăţele de ceapă.

Este foarte simplu să găteşti acest risonno. Trebuie să încingi o lingură de ulei de măsline într-un vas încăpător şi apoi să adaugi produsul şi să-l căleşti un pic. Apoi adaugi 500 mililitri de apă şi laşi mîncarea să fiarbă timp de 25 de minute la foc mic. Trebuie amestecat din cînd în cînd.

 

ATU. De ce să consumăm un produs bio? Deoarece este mai sănătos, pentru că nu conţine E-uri, substanţe chi­mi­ce de sinteză şi alte “otră­vuri” care se regăsesc de cele mai multe ori în alimentele con­­ven­ţio­na­le. Atenţie! Ter­me­nii biologic, or­ganic, ecolo­gic, bio, eco de­semnează ace­laşi tip de produse, fără chimicale.

×
Subiecte în articol: bio