Acest sirop de grenadine este produs de firma franceză Bonneterre. De mai bine de 40 de ani, această firmă procesează cele mai bune roade ale pămîntului, iar din ’80 a trecut la producţia bio.
Acest sirop de grenadine este produs de firma franceză Bonneterre. De mai bine de 40 de ani, această firmă procesează cele mai bune roade ale pămîntului, iar din ’80 a trecut la producţia bio.
Siropul a fost preparat manual, din suc de fructe ecologice, sirop de zahăr din trestie – de la 750 de grame pînă la 840 de grame de zahăr pe litru – şi arome naturale. Nu conţine E-uri, substanţe chimice de sinteză şi alte otrăvuri care se regăsesc în produsele convenţionale. Însă mare atenţie cît astfel de sirop consumaţi, avînd în vedere că are destul de mult zahăr, iar zahărul, chiar şi cel eco, nu face bine la sănătate.
UTILIZARE. Siropul de grenadine este un foarte folosit ingredient la prepararea diverselor cocteiluri, graţie aromei puternice şi culorii roşii, atractive. Însă poate fi consumat şi pe post de băutură răcoritoare, prin amestecarea unei cantităţi mici de sirop într-un pahar cu apă rece, sau ca topping pe îngeţată sau diverse prăjituri. Grenadinele sînt bogate în vitamina C, acid folic, minerale şi antioxidanţi.
Citește pe Antena3.ro