O brânză gustoasă, fără chimicale, produsă de Asi Nature din Sibiu din lapte de oaie ecologic, cheag, sare 2%-4%, culturi lactice selecţionate. Această telemea de oaie certificată eco are minimum 45% grăsime şi 340 kcal valoare nutritivă.
O brânză gustoasă, fără chimicale, produsă de Asi Nature din Sibiu din lapte de oaie ecologic, cheag, sare 2%-4%, culturi lactice selecţionate. Această telemea de oaie certificată eco are minimum 45% grăsime şi 340 kcal valoare nutritivă.
BENEFICII. Brânzeturile sunt campioane în ceea ce priveşte conţinutul de calciu. 100 g brânză ne oferă aproximativ 720 mg calciu. De aceea, brânzeturile trebuie incluse mai ales în dieta femeilor însărcinate şi a celor aflate la menopauză. De un plus de calciu au nevoie şi adolescenţii. La ei, aportul zilnic trebuie să ajungă la 1.200 mg. Brânzeturile stau bine şi la capitolul vitamine. Vitaminele A, D, E, B2 şi B12 conţinute de acest produs întăresc imunitatea în sezonul rece. În acelaşi timp, vitaminele B12 şi D protejează sistemul osos alături de calciu. De asemenea, brânzeturile sunt o excelentă sursă de proteine. 50 g brânză conţin aproximativ 10 g proteine, la fel ca şi 50 g carne sau peşte.