x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Salvie şi Tătăneasă

Salvie şi Tătăneasă

03 Apr 2016   •   20:10
Salvie şi Tătăneasă

O firmă românească cu un puternic departament de cercetare a realizat un gel, Salvie şi Tătăneasă Gel, pentru afecţiuni articulare şi leziuni ale pielii. Combinaţia dintre cele două plante are propietăţi antiseptice, antiinflamatoare şi cicatrizante.

Citeste si Tratamente naturiste. Salvia întărește trupul, spiritul şi mintea. 11 beneficii ale acestei plante miraculoase

Măsurători în lichidul dintre celule

Electrosomatografia este o metodă blândă de a măsura parametrii lichidului dintre celule ca prezenţă a ionilor, hormonilor, acidităţii.Prin electrozi aplicaţi pe frunte, palme, tălpi se trimite un curent slab care  stabileşte cum a făcut faţă organismul la stres, la alte agresiuni.

 

Aur pentru Omega 3 şi 6 Vegetal

La expoziţia de invenţii de la Bruxelles EUREKA 2012, medalia de aur a fost obţinută de realizarea românească Omega 3 şi 6 Vegetal. Acest produs natural concurează cu acizii graşi din peşte, dar aduce avantajul că nu există urme de metale grele.

 

Propolisul şi gălbenelele refac pielea

Uneori, pe piele apar iritaţii sau se produc răni care se “repară” greu, lăsând urme inestetice. Un alt produs românesc, Propolis Gălbenele Gel, conţine numeroase substanţe biologic active care urgentează cicatrizările, dar calmează şi durerile sau mâncărimile.

×