x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Târguri cu produse eco

Târguri cu produse eco

de Florina Zainescu    |    29 Mai 2009   •   00:00

Bucureştenii şi ieşenii sunt aşteptaţi, la acest sfârşit de săptămână, să deguste şi să cumpere produse ecologice.



Locuitorii Capitalei sunt aşteptaţi astăzi, sâmbătă şi duminică, la Muzeul Ţăranului Român la "Târgul pentru o viaţă sănătoasă" să descopere oferta de servicii şi produse "verzi", să se delecteze cu miresmele şi culorile naturii, să-şi procure cărţi interesante şi echipamente sportive şi să participe la workshop-uri cu teme variate, de la nutriţie sănătoasă până la sport.

Printre expozanţi se numără şi producători, distribuitori şi comercianţi de alimente, ceaiuri şi cosmetice certificate eco, dar şi de produse naturale. Jurnalul Naţional este prezent la eveniment cu un stand şi cu "Jurnalul Mobil", de unde vizitatorii pot achiziţiona cărţile din colecţia "Viaţă Sănătoasă", dar şi CD-uri cu Muzică de Colecţie, DVD-uri cu filme celebre şi nu în ultimul rând colecţia de cărţi "Biblioteca Pentru Toţi".
Un leu din costul biletului de intrare va fi donat către Asociaţia Mai Mult Verde.

La Iaşi, la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" a început astăzi "Târgul pentru produse ecologice certificate", ce reuneşte principalii producători şi distribuitori din domeniu. Cei care nu au timp să treacă astăzi pe acolo, o pot face şi mâine, între orele 9:00 şi 17:00. Intrarea este gratuită.

×
Subiecte în articol: bio