x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Lista alimentelor de care NU trebuie să te atingi dacă vrei abdomen plat

Lista alimentelor de care NU trebuie să te atingi dacă vrei abdomen plat

de Andreea Sava    |    28 Iul 2016   •   10:38
Lista alimentelor de care NU trebuie să te atingi dacă vrei abdomen plat

Alimentația este foarte importantă dacă vrei să ai un abdomen plat, nu mai vorbim de celebrul 6 pack sau chiar 8 pack. Pe lângă exerciții fizice, trebuie să ai și o dietă corespunzătoare, mai ales dacă ești femeie. Da, noi, femeile, genetic suntem construite să depozităm grăsime subcutanată mai ușor decât bărbații. La fel ca-n cazul celulitei.

Atenție, însă, dacă ai senzația că soluția, ca să scapi de colăceii din jurul talie, este să te înfometezi, greșești amarnic. Reducerea aportului de calorii face organismul să consume, în loc, din ce are. Și, din păcate, preferă masa musculară. Când vei reveni la aportul caloric obișnuit, însă, va face depozite de grăsime. Știu! Ghinion!

Deci soluția este o dietă echilibrată și de calitate!

Am enumerat, în articolul pe care îl găsiți AICI, alimentele pe care trebuie să le consumi dacă vrei să ai un abdomen plat și tonifiat.

Desigur că e mai simplu să te orientezi dacă știi și ce NU trebuie sub nicio formă să mănânci. Așa că iată lista cu alimentele inamice abdomenului.

Citeşte articolul complet, pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: abdomen plat alimente sanatate andreea sava