Conţinut/100 g: calorii - 53; glucide (carbohidraţi) - 12,8 g; lipide (grăsimi) - 0,2 g, protide: 0,9 g.
Combinaţii recomandate: fructe acrişoare; fructe dulci-acrişoare
Combinaţii nerecomandate: Zahăr de sfeclă, de trestie, dulceţuri, cereale şi derivate, cartofi, castane, leguminoase, brânzeturi grase, peşte gras, carne grasă, măruntaie, ouă, fructe
cu coajă lemnoasă, lapte, ulei, unt, smântână, margarină, slănină, măsline, verdeţuri cu conţinut moderat de glucide, sare.
Combinaţii neutre: Fructe dulci; fructe uscate; fructe neutre; miere; brânzeturi slabe; peşte slab; carne slabă; verdeţuri cu conţinut scăzut
de glucide; apă.
Sursa: Combinaţii alimentare sănătoase, Arturo Tentori şi Giovanni Turetta
Citește pe Antena3.ro