x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Program eficient în 4 pași pentru fund ferm și fără celulită

Program eficient în 4 pași pentru fund ferm și fără celulită

27 Ian 2018   •   09:20
Program eficient în 4 pași pentru fund ferm și fără celulită
Sursa foto: djiledesign/Getty Images/iStockphoto

Mic sau mare, în formă de inimă sau mai pătrat, indiferent cum ne-a înzestrat Dumnezeu, fundul este atributul frumuseții unei femei. Și dacă în legătură cu forma și mărimea de la natură nu putem fi învinuite, nimic nu este mai urât decât un fund flasc și plin de celulită când suntem în costum de baie sau într-o rochie mulată. Iar dacă doar stăm pe el este vina noastră dacă ajunge așa.

Știu, aspectul fizic este o chestie de superficialitate, contează ce ai în suflet și în cap. Nu spune însă nimeni că un om bun și deștept nu poate fi și frumos sau viceversa. Să ai grijă de tine mi se pare o chestie de autorespect. Iar dacă vrei să porți rochii subțiri și mulate devine o chestie de respect și față de ceilalți. Desigur că ne putem acoperi. Sau putem face mișcare, nu doar pentru a avea un fund frumos ci, în primul rând, pentru că sportul este sănătate curată.

Fundul este primul afectat de gravitație și de schimbările care apar natural odată cu vârsta. Desigur că există femei mai norocoase prin înzestrarea genetică și altele cu mai puțin noroc. Chiar dacă faci parte din prima categorie nu trebuie să uiți totuși că timpul nu stă în loc pentru niciunul dintre noi și că e mai ușor să întreții ce ai decât să repari mai târziu. Așadar, pentru cele care vor să se mențină sau să scape de celulită și să se tonifieze am conceput următorul program.

4 pași pentru un fund ferm și tonifiat

1. Ai grijă la ce și cum mănânci

Din păcate, chiar și femeile slabe și care n-au celulită vizibilă pe picioare au gropițe pe fund, măcar când îl încordează. Și cum nu prea poți să mergi cu fundul complet relaxat, la plajă nu ai cum să ascunzi asta. Deci fie alegi să faci plajă în pantaloni scurți, fie iei măsuri.

 

Citeste mai mult pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: celulita