250 grame de paste din făină integrală; o legătură de ceapă verde; un ardei gras verde; un ardei gras roşu; trei linguri de porumb fiert; opt măsline negre fără sâmburi; cinci linguri de ulei; o lingură de oţet de mere; piper, sare, condimente.
250 grame de paste din făină integrală; o legătură de ceapă verde; un ardei gras verde; un ardei gras roşu; trei linguri de porumb fiert; opt măsline negre fără sâmburi; cinci linguri de ulei; o lingură de oţet de mere; piper, sare, condimente.
● Preparare: Se fierb pastele în apă clocotită în care s-au adăugat puţină sare şi o lingură de ulei. Pastele se strecoară şi se trec printr-un jet de apă rece. Se toacă ceapa, ardeii şi măslinele.
Se amestecă pastele cu uleiul rămas şi cu oţetul de mere şi se lasă să se răcească. Apoi se amestecă bine toate ingredientele.
● Preparare: Se fierb pastele în apă clocotită în care s-au adăugat puţină sare şi o lingură de ulei. Pastele se strecoară şi se trec printr-un jet de apă rece. Se toacă ceapa, ardeii şi măslinele.
Se amestecă pastele cu uleiul rămas şi cu oţetul de mere şi se lasă să se răcească. Apoi se amestecă bine toate ingredientele.
- Reţetă preluată din volumul "Alimentaţia echilibrată a omului sănătos. Principiile dietei naturiste", de dr Pavel Chirilă, medic primar boli interne
Citește pe Antena3.ro