x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Reţete

de Jurnalul National    |    01 Feb 2008   •   00:00

Paste cu legume ● Morcovi cu brânză



Paste cu legume

225 g paste spiralate; 1 legătură de ceapă verde; 1 ardei gras verde; 1 ardei gras roşu; 3 linguri porumb fiert; puţin amestec de condimente; 8 măsline negre fără sâmburi; 5 linguri ulei; 1 lingură oţet de mere; piper, sare
● Preparare:  Se toacă ceapa, ardeii şi măslinele. Se fierb pastele în apă clocotită, în care s-a adăugat puţină sare şi o lingură de ulei, apoi se strecoară. Se amestecă pastele cu uleiul rămas şi cu oţetul de mere şi se lasă să se răcească. Se pun celelalte ingrediente şi se amestecă bine.


Morcovi cu brânză

3-4 morcovi raşi fin; 3 linguri brânză dulce; 1 lingură frunze de mărar; 1 lingură untdelemn; 1 linguriţă zeamă de lămâie; 3 linguri ceapă tocată; sare; puţină miere
● Preparare:  Se amestecă toate ingredientele şi se ornează cu felii de morcov. Se consumă ca atare sau se pot face sandvişuri.


  • Reţete preluate din volumul "Alimentaţia echilibrată a omului sănătos. Principiile dietei naturiste", de doctor Pavel Chirilă, medic primar boli interne

×
Subiecte în articol: alimentaţie sănătoasă