x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet VIDEO. 10 soluții simple ca să faci mișcare fără să-ți perturbi programul

VIDEO. 10 soluții simple ca să faci mișcare fără să-ți perturbi programul

de Andreea Sava    |    01 Aug 2016   •   15:00
VIDEO. 10 soluții simple ca să faci mișcare fără să-ți perturbi programul
Sursa foto: andreeasava.ro

Dacă faci mișcare vei arăta mai bine, vei fi mai sănătos(oasă) și te vei simți mai bine. Cred că toată lumea e de acord cu asta.

Problema este că, pentru majoritatea, intervine programul încărcat, oboseala, lenea sau lipsa condiției fizice care te demoralizează fiindcă leșini după câteva minute de antrenament.

Poți, însă, să faci câteva schimbări minore în felul în care faci anumite activități, schimbări care vor însemna să faci mai multă mișcare. Deci, ce să faci să fie bine ca să nu fie rău?

1. Fă exerciții în timp ce te uiți la TV

în loc să stai în fund pe canapea. Dacă ai acasă bandă de alergat sau bicicletă înseamnă că te-ai gândit deja la asta. Dacă nu ai, nu-i bai. Faptul că nu ai echipament sau aparate nu este o scuză.

Găsești pe acest blog, în meniu la categoria “Programul meu de mișcare”, și pe canalul meu de YouTube, o sumendenie de exerciții pentru care nu trebuie să ieși din sufragerie. Pentru unele nici nu te ridici de pe canapea.

Articolul complet & VICEO, pe andreeasava.ro

 

×
Subiecte în articol: andreea sava