x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Știți cât zahăr este în pâine? Aflați la POFTE BUNE, primul podcast despre nutriție și viață sănătoasă

Știți cât zahăr este în pâine? Aflați la POFTE BUNE, primul podcast despre nutriție și viață sănătoasă

de Andreea Tiron    |    16 Feb 2024   •   09:15
Știți cât zahăr este în pâine? Aflați la POFTE BUNE, primul podcast despre nutriție și viață sănătoasă

Primul podcast despre nutriție, despre ce e bine și mai puțin bine, despre alegerile pe care le facem când vine vorba despre viață sănătoasă.

Pofte bune aduce la aceeași masă un medic nutriționist – Dr. Laura Ene – și o persoană publică, om de radio, pasionată de tot ce înseamnă stil de viață sănătos – Alexandra Gavrilă.

Împreună vor discuta despre toate ingredientele din viața noastră: de la zahăr la grasimi, de la diete și rolul lor, la mâncarea de post, de la sport la sedentarism, despre toate pofte noastre.Este, practic, un podcast din care fiecare dintre noi are de învățat. A mânca sănătos nu înseamnă un stil de viață plin de restricții. Iar lucrurile acestea sunt explicate și discutate în fiecare episod al podcastului.

Primul episod l-am dedicat zahărului și miturilor din spatele a ceea ce știți sau ați citit despre acest amic și inamic al nostru. Am făcut și un test al etichetelor de pe produsele pe care le cumpărăm adesea. Știți cât zahăr este în pâine? Dar într-un iaurt cu fructe ori în cerealele de dimineață? Sau în biscuții aceia simpli, ”popular”, ori în băuturile răcoritoare pe care mai mereu le cumpărăm? O să aflați toate răspunsurile în primul episod din podcastul POFTE BUNE.

×
Subiecte în articol: nutritie zahăr Dr. Laura Ene podcast