x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal în CNA: Christian Mititelu a acuzat-o pe Narcisa Iorga că favorizează postul B1 şi se “războieşte” cu Antena 3

Scandal în CNA: Christian Mititelu a acuzat-o pe Narcisa Iorga că favorizează postul B1 şi se “războieşte” cu Antena 3

16 Oct 2012   •   16:23
Scandal în CNA: Christian Mititelu a acuzat-o pe Narcisa Iorga că favorizează postul B1 şi se “războieşte” cu Antena 3

Disputa dintre Narcisa Iorga și Christian Mititelu continuă în cadrul CNA. În ședința de marți, Christian Mititelu a acuzat-o pe Narcisa Iorga că favorizează postul B1 şi se “războieşte” cu Antena 3, în timp ce Iorga l-a ameninţat pe Mititelu cu “instanţa”, scrie dcnews.ro

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a luat în discuţie, în şedinţa de marţi, emisiunea “Ultimul cuvânt”, cu Ion Cristoiu, difuzată pe 28 august.

 În urma difuzării acestei emisiuni, CNA a primit o reclamaţie de la Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, potrivit căruia în respectiva emisiune i-au fost aduse “acuzaţii grave, nefondate” şi care i-au afectat dreptul la propria imagine.

 ”În cadrul emisiunii «Ultimul cuvânt», intervalul 21.39-21.42, jurnalistul Mălin Bot a formulat o serie de acuzaţii la adresa mea, nesusţinute cu dovezi, potrivit cărora aş fi implicat în contrabanda de la frontiera cu Serbia. Fac precizarea că în niciun moment moderatoarea Nadia Ciurlin nu a cerut interlocutorului să probeze afirmaţiile acuzatoare sau să indice probele care le susţin, mai mult a încurajat invitatul să continue cu neadevărurile formulate. Totodată, fac cunoascut faptul că nu mi-a fost solicitat punctul de vedere, iar moderatorul nu a făcut menţiunea că aş fi refuzat să mi-l exprim sau că ar fi fost imposibilă contactarea mea”, a spus Sorin Frunzăverde în sesizarea transmisă CNA.

Cititi continuarea articolului, aici.

×