x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi SECETA impune RAȚIONALIZAREA APEI. Află unde în România se întâmplă asta

SECETA impune RAȚIONALIZAREA APEI. Află unde în România se întâmplă asta

10 Iul 2015   •   22:28

Conducerea unui operator de alimentare cu apă şi canalizare dintr-un oraș din parte de sud a țării atenţionează populaţia să raţionalizeze consumul de apă în această perioadă, în caz contrar cetăţenii riscând să fie debranşaţi de la sistemul centralizat.

Potrivit directorului instituţiei, Traian Pătrăşcoiu, în ultima săptămână au fost demarate controale în acest sens, cetăţenii fiind înştiinţaţi despre faptul că nu trebuie să folosească apa potabilă pentru a uda grădinile, lucru care duce la scăderea presiunii la robinete.

Citește și Mai multe localități din centrul țării vor rămâne luni fără apă potabilă

"Am demarat controale pe zonele limitrofe din municipiu, la cei pe care îi depistăm de două ori că udă cu apă potabilă, a treia oară îi debranşăm. Am avut toată săptămâna echipe în teren şi vor continua săptămâna viitoare să înştiinţeze cetăţenii să nu ude grădinile cu apă potabilă. Dacă au fântâni pot uda. Am găsit şi gospodării care consumă ilegal apă, nu erau branşate, în mai multe zone ale oraşului", a spus Traian Pătrăşcoiu. 

Află despre ce oraș este vorba și cum vor putea evolua lucrurile AICI.

×