x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Telekom România îşi vinde 24 de proprietăţi imobiliare

Telekom România îşi vinde 24 de proprietăţi imobiliare

13 Iul 2015   •   13:48
Telekom România îşi vinde 24 de proprietăţi imobiliare
Sursa foto: Foto: Thomas Ollendorf

Telekom România Communications a prelungit, până pe 17 august, termenul limită pentru depunerea ofertelor de achiziţie a pachetului de proprietăţi imobiliare ale Telekom România Communications scoase la vânzare, au anunţat, luni, reprezentanţi ai companiei.

Oferta include vânzarea, urmată de închirierea parţială, a 24 de proprietăţi imobiliare din Bucureşti şi alte şapte oraşe - Bacău, Constanţa, Oradea, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu şi Timişoara.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost prelungit pentru a da posibilitatea potenţialilor cumpărători să pregătească documentaţia necesară, dată fiind complexitatea pachetului. Ofertele pot fi depuse pentru întregul pachet de 24 de proprietăţi şi/sau pentru un subpachet de 17 proprietăţi. Întregul pachet are o suprafaţă utilă totală de 46.500 metri pătrati şi un preţ de pornire de aproximativ 26,3 milioane euro (fără TVA), stabilit de evaluatori independenţi. Subpachetul de 17 proprietăţi are o suprafaţă utilă totală de 35,100 metri pătraţi şi un preţ de pornire de 21,6 milioane euro, au precizat reprezentanţi ai companiei, arată un comunicat remis AGERPRES.

Câştigătorul licitaţiei va fi desemnat în urma celei mai bune oferte de preţ pentru achiziţie, nivel al chiriei percepute pentru imobile, cumulate cu alte condiţii relevante.

Telekom România este un brand care aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienţi pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe şi peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014).

Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de ţări şi are circa 228.000 angajaţi la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 - mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

×
Subiecte în articol: vanzare proprietati Telekom România