x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Dezbrăcatu’: "M-am întrebat ce caut eu în locul lui Huidu”

Dezbrăcatu’: "M-am întrebat ce caut eu în locul lui Huidu”

de Anca Nicoleanu    |    03 Noi 2011   •   14:15
Dezbrăcatu’: "M-am întrebat ce caut eu în locul lui Huidu”

Codrut Keghes spune ca i-a fost destul de greu in calitate de partener de prezentare al lui Misu Gainusa la Cronica Carcotasilor. Cu toate ca emotiile sale s-au vazut, pentru prima editie crede ca s-a descurcat onorabil. Dezbracatu’ povesteste cum l-au convins colegii sa accepte sa prezinte emisiunea in locul lui Serban Huidu si cine a luat decizia ca el sa stea la pupitrul Cronicutei.

● Jurnalul National: Mai intai, felicitari pentru aseara! Cum iti e in aceasta noua postura?
● Codrut Keghes (Dezbracatu’): Pai cred ca ati vazut si voi. Mi-a fost destul de greu, iar emotiile s-au vazut. Dar cred ca a fost bine pentru prima editie.

● Cu ce te obisnuiesti mai greu?
● Ma obisnuiesc mai greu cu prompter-ul, pentru ca de cele mai multe ori improvizez. Aici ma refer la personajul Dezbracatu’, nu la ce se intampla in emisiune. Misu scrie textele care trebuie respectate aproape in totalitate. Imi este usor ca ii am aproape pe bunii mei prieteni si dragii mei colegi, cu care ma inteleg din priviri.

● Am inteles ca au fost multe probe pe care le-au dat aproape toti colegii de la Cronica, pentru ocuparea "postului" de partener de prezentare al lui Misu. In ce au constat, concret, probele pe care le-ai dat?
● Probe am tot dat de-a lungul celor 9 ani de cand fac parte din echipa. Consider ca antrenamentul acestor ani imi este de ajuns pentru a continua emisiunea alaturi de Misu.

● A existat munca de convingere din partea colegilor tai sa accepti aceasta propunere?
● Da si nu, in sensul ca mi-au spus ca eu ar trebui sa fac acest lucru. In interiorul meu, insa, ma intrebam ce sa caut eu in locul lui Serban, pentru ca el este de neinlocuit. In schimb, mi-am luat inima in dinti, pentru ca trebuie sa continuam, iar eu vreau sa pun umarul indiferent de postura.

● Misu mai are un ajutor, pe bebelusa Oana, acum in calitate de asistenta. Cum va intelegeti voi doi? La ce va poticniti?
● Ne poticnim cand vine vorba de scutecele pe care le folosim pentru copiii nostri. In ceea ce priveste partea profesionala nu este cazul, pentru ca stim ce avem de facut. Ceea ce ne iese cel mai bine este faptul ca am invatat cum sa trecem peste orice moment greu.

● Te temi sa nu fii comparat cu Serban?
● Cei care au vrut ca aceasta emisiune sa continue stiu ca aceasta alegere a fost facuta de el. Momentan este formula cu care mergem mai departe. Ca s-au facut si se vor mai face comparatii, probabil este normal.

● Ce parere are Serban despre aceasta formula?
Banuiesc ca are o parere foarte buna, din moment ce el, impreuna cu conducerea postului Prima TV, a luat aceasta decizie.

● S-a implicat si el in realizarea acestei editii?
● Momentan Serban are nevoie sa-si linisteasca sufletul.

● Ce crezi ca ar fi de corectat in ceea ce te priveste, dupa emisiunea de aseara?
● Emotiile, pe care vreau sa le elimin. Emisiunea a fost cat se poate de prietenoasa.

● Care a fost feedback-ul din partea celor dragi, a prietenilor, aseara, la incheierea Cronicii?
● Pai le-am dat cate 500 de mii si au zis numai de bine, toti.

● Stiu ca esti un mare timid. Cum iti infrangi emotiile?
● Stiti ca Superman isi lua costumul pe el si zbura. Este normal sa ai in viata privata un anumit caracter si comportament. Eu pot sa-mi pun acel sacou pe mine si sa ma comport in spiritul lui Dezbracatu’. Daca sunt Gogaie, mi-l asum pe Gogaie. Eu, Codrut Keghes, am emotii ca orice om, cu cei sapte ani de acasa si cu bunul simt dezvoltat in limitele normale.

×