x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie eCalificat, portalul spre care să vă îndreptați atenția dacă vă doriți cursuri online de formare

eCalificat, portalul spre care să vă îndreptați atenția dacă vă doriți cursuri online de formare

10 Ian 2022   •   10:08
eCalificat, portalul spre care să vă îndreptați atenția dacă vă doriți cursuri online de formare

În era modernă, să urmăm cursuri de formare profesională nu trebuie să mai fie atât de complicat. Accesul este mai facil ca oricând, grație online-ului. Iar din șirul acelor portaluri care mizează pe e-learning descoperim eCalificat. Iată aici ce opțiuni de cursuri aveți.

Cursurile online, de mare ajutor

 

Să investiți în propria persoană nu a fost niciodată o abordare greșită. Căci multe se pot schimba, însă cunoștințele dobândite vor fi mereu un atu. Iar realitatea zilelor noastre ne-a demonstrat asta. Iată cum pandemia a făcut ca multe locuri de muncă să dispară, sute de angajați să fie disponibilizați. Alții însă s-au reorientat repede, s-au adaptat. E drept, nu e ușor să schimbi domeniul de activitate, însă nici imposibil.

 

În plus, remarcăm pe piața externă că educația și formarea profesională se află în interesul publicului, indiferent de vârstă. Conștienți de dinamica locurilor de muncă, a societății în sine, unii se pregătesc temeinic de viitor. Preluând un exemplu sănătos de acest gen, poate că un prim pas ar fi să ne interesăm de cursuri online. Fie luăm de la zero un domeniu, ne inițiem în ceva de interes și ce ne place, fie chiar aprofundăm ceea ce deja știm și căutăm calificări pentru domenii în care deja activăm.

 

Portal de e-learning - eCalificat

 

După cum și numele îi spune, eCalificat, cu pagina de prezentare www.ecalificat.ro, vine în atenția publicului cu o listă de cursuri online. Portalul este unul ce pune la dispoziție tot ce este necesar. Aici vă înscrieți, aici primiți acces la curs, cu tot suportul necesar, tehnic, în cazul în care ar fi necesar. Urmați un curs, îl absolviți, iar la final primiți și diplomă ce vă certifică cunoștințele dobândite.

 

Modalitatea aceasta este una cât se poate de practică pentru cei care își doresc să câștige mai multă experiență într-un domeniu. Pot continua cu ceva ce deja au ca basic la activ sau pot fi începători într-un domeniu nou. Sunt regăsite aici cursuri diverse, din nișa vânzărilor, finanțelor, chiar și auto sau cele de marketing spre exemplu.

 

Costurile sunt modice, în comparație cu accesul la informație și la șansa de a câștiga un atu practic. Fie că vorbim de cei care sunt pe drum propriu și sunt propriul angajat sau au un angajator, reprezintă un atu o calificare în plus și evoluția constantă din acest punct de vedere.

 

Cursuri individuale sau pentru companii

 

În cadrul aceluiași portal regăsim disponibile atât cursuri pentru companii, cât și pentru publicul larg, individuale. Cursurile pentru companii sunt de asemenea desfășurate online. Acestea devin automat un beneficiu extrasalarial și contribuie la formarea profesională a echipei. Avantaje sunt negreșit, indiferent din ce punct de vedere analizăm situația.

 

Despre cum să vă înscrieți la astfel de cursuri, ce aveți de făcut pentru asta, costuri implicate și programa pe care o veți urma după ce deveniți cursanți cu acte în regulă aici regăsiți în cadrul paginii oficiale, ecalificat.ro.

 

 

Contact: office@ecalificat.ro

 

 

 

×