x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Trei expoziţii pentru profesionişti la Romexpo

Trei expoziţii pentru profesionişti la Romexpo

de Diana Scarlat    |    10 Sep 2015   •   18:21
Trei expoziţii pentru profesionişti la Romexpo

Până mâine, 11 septembrie, se mai pot vizita târgurile Print & Sign, Gifts Show şi Expo Plast, la Romexpo. Peste 250 de companii româneşti şi străine sunt prezente la cele trei expoziţii, deschise marţi, 8 septembrie. Programul de vizitare al evenimentelor va fi, mâine, între orele 10:00 – 16:00.

Print & Sign 2015 reuneşte peste 150 de expozanţi, branduri importante, producători şi distribuitori de echipamente, produse şi servicii destinate industriei de tipar. Megashopul de Aplicaţii le oferă tipografiilor şi atelierelor de producţie publicitară posibilitatea să îşi expună oferta de aplicaţii grafice.

Gifts Show este locul în care inspiraţia devine cel mai bun consultant, spun reprezentanţii Romexpo. Vizitatorii au contact direct cu tendinţele, moda şi produsele adaptate trendului contemporan mondial. Aici, obiectele şi materialele se pot atinge, se pot mirosi sau se pot gusta. Tot la Gifts Show 2015 se pot alege obiecte promoţionale de lux, fabricate din materiale preţioase, precum aur alb şi galben sau cristale Swarovski, dar se poate intra în contact şi cu firme care şi-au păstrat lansarea pentru acest eveniment:

“Am decis să lansăm brandul Promolino by Aesop în cadrul Gifts Show, pentru a transmite vizitatorilor spiritul prietenos şi înovator pe care îl promovam. Am ales o abordare atipică, bazată pe socializare şi pe distracţie, pentru a destinde atmosfera specifică târgurilor. Consider că ne-am atins scopul: mascota noastră Promolino şi-a făcut astfel mulţi prieteni, a adus zâmbete pe faţa vizitatorilor, dar şi a expozanţilor, prin dans, poze funny, cocktail-uri şi multă voie bună”, spune Alexandru Lupu, General Manager Aesop Worldwide Importers - Promolino.



Expo Plast, singurul eveniment din România pentru industria de mase plastice, reuneşte 50 de companii din România, Egipt, Grecia, Turcia, Slovacia şi Bulgaria. Industria maselor plastice este în permanentă creştere, fiind susţinută de creşterea consumului. Conform ultimelor studii, românii consumă circa 30 de kilograme de mase plastice anual, pe cap de locuitor, în timp ce în Italia se consumă peste 100 de kilograme anual, iar în Germania, peste 175 de kilograme.



“În România avem peste 1.000 de firme de prelucrare. Industria componentelor de mase plastice pentru industria auto şi industria ambalajelor sunt în expansiune, cu producţie foarte mare. Din 1990 piaţa a înregistrat o creştere permanentă, chiar dacă nu spectaculoasă în ultimii ani, fiind în jur de 5%. Din păcate, avem scăderi în privinţa producţiei de materii prime, în special din cauza închiderii combinatelor Arpechim şi Oltchim, unde se producea materie primă de cea mai bună calitate”, a explicat, pentru Jurnalul Naţional, Mihai Diaconu, preşedintele Asociaţiei patronale a prelucrătorilor de mase plastice.



×
Subiecte în articol: expozitii Romexpo