x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Șerban Copoț a scris cea de-a doua carte pentru copii, „Aventurile lui Mao”: Ilustrația cărții este semnată tot de mine

Șerban Copoț a scris cea de-a doua carte pentru copii, „Aventurile lui Mao”: Ilustrația cărții este semnată tot de mine

09 Sep 2016   •   19:40
Șerban Copoț a scris cea de-a doua carte pentru copii, „Aventurile lui Mao”: Ilustrația cărții este semnată tot de mine

Șerban Copoț, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea începând de sâmbătă, 10 septembrie, ora 20.00, în noul sezon “Te cunosc de undeva!”, se pregătește să lanseze cea de-a doua carte pentru copii, pe care a numit-o “Aventurile lui Mao”. “Este o carte de povești pentru copii, avându-l drept protagonist pe motănelul Mao. Cartea conține și un CD cu muzică scrisă și cântată de mine. De asemenea, semnez și ilustrația acestei cărți. De altfel, în “Aventurile lui Mao” îmi expun public pentru prima dată desenele. Mă relaxează și îmi place mult să desenez și cred că acest talent l-am moștenit de la mama, care este profesoară de desen. Lui Teddy (n.n. băiețelul lui cel mare) îi plac mult poveștile din carte. L-au ajutat să învețe alfabetul”, spune concurentul de la “Te cunosc de undeva!”.

Șerban mărturisește că îi plăcea să deseneze de copil, când își umplea pereții camerei cu personajele preferate din desenele animate. “Și prima siglă Animal X este făcută tot de mine”, mai spune el.

Șerban Copoț a lansat prima carte pentru copii, “Toi Patoi și Moș Crăciun”, acum doi ani, inspirat fiind de Teddy, fiul său cel mare.

Ce personaj a pregătit ruleta personajelor pentru Șerban Copoț, în prima ediție “Te cunosc de undeva!” din noul sezon, telespectatorii vor afla sâmbătă, 10 septembrie, de la ra 20.00, numai la Antena 1.

 

 

 

 

 

×