x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Duminică se dansează pe tiruri, la Găești

Duminică se dansează pe tiruri, la Găești

de Diana Scarlat    |    31 Aug 2019   •   13:30
Duminică se dansează pe tiruri, la Găești

Găeștiul a devenit capitala dansului, în aceste zile. Un concurs internațional de dansuri și un show excepțional, care se va desfășura mâine în aer liber, transformă orașul dâmbovițean în atracția turistică a weekendului.

Publicul este invitat la un spectacol excepțional la Festivalul Internațional de Dans Romanian Latin & All Dance Championship, care va avea loc la Sala de Sport de lângă Liceul ”Dr. C. Angelescu” din cartierul Vaideiasca. Startul concursului a fost dat astăzi, la ora 10.00, iar competiția va continua mâine, de la ora 11.00.

„Peste 1000 de concurenți din România, Italia, Ungaria, Polonia, Grecia și Bulgaria se vor întrece în cadrul unei competiții incendiare, pline de adrenalină și suspans. Concursul cuprinde 10 secțiuni: Street Dance, Dans Modern, Dans Tematic, Open Show, Salsa, Bachata, Acro Dance, Majorete, Folclor Stilizat/Tradițional, Caraibbean Show. Competiția va fi arbitrată de arbitri ai Federației Internaționale de Dans: Morgado Caballero, Valbuena Pelaez, Hugo Antonio Cedeno Arteaga, Berardi Antonio, Berardi Jasmina, celebrul Wilmark Rizzo Hernandez și Ștefan Solomon”, explică Andreea Duță, director al Casei de Cultură „Dumitru Stanciu” Găești, organizatoarea evenimentului.

Duminică, de la ora 10.30, în centrul orașului va avea loc o paradă inedită și spectaculoasă a concurenților, la care toți găeștenii și turiștii amatori de senzațional sunt invitați să participe. Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Găești, Casa de Cultură „Dumitru Stanciu”.

 

 

 

×
Subiecte în articol: gaesti dansuri concurs de dans