x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Çağatay Ulusoy, despre personajul lui din “Intrusul”: “Există unele detalii comune”

Çağatay Ulusoy, despre personajul lui din “Intrusul”: “Există unele detalii comune”

05 Noi 2017   •   19:31
Çağatay Ulusoy, despre personajul lui din “Intrusul”: “Există unele detalii comune”

știgător al concursului Best Model of Turkey, din anul 2010, Çağatay Ulusoy va putea fi urmărit din 6 noiembrie într-o super producție, “Intrusul”, exclusiv la postul de televiziune Happy Channel. Considerat unul dintre cei mai în vogă actori din Turcia, Çağatay este urmărit de milioane de fani în mediul online, fiind extrem de apreciat pentru rolul său din blockbusterul care a spulberat audiențele în țara de origine.

Are peste două milioane de urmăritori pe contul de instagram, iar numărul lor este dublu pe facebook. După serialul “Feriha”, Çağatay Ulusoy, unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia, revine din 6 noiembrie la postul de televiziune Happy Channel cu un nou proiect. În “Intrusul”, blockbusterul care s-a bucurat de un succes răsunător, Çağatay este Sarp Yılmaz, un tânăr ambițios care își dorește să urmeze o carieră în poliție. El ascunde însă o mare drama. Fratele său a fost răpit pe când ei erau copii, iar tatăl lor a fost închis pe motiv că ar fi avut legături cu mafia. Ani mai târziu, cei doi frați, care între timp ajung de o parte și de alta a legii, se întâlnesc fără să știe însă care este adevărata legătură dintre ei.

 “Există unele detalii comune între personajul meu și mine. Sarp e un tip care ține la familia lui. Și eu sunt așa. E un om care dă importanță familiei, la fel ca mine, dar din punct de vedere al compoziției acesteia, suntem diferiți. Sarp este un copil fără tată, a crescut doar cu mama. A fost nevoit să înfrunte multe lucruri încă de mic. Semănăm și la fizic, suntem la fel. J”, spune Çağatay Ulusoy.

În România, serialul turcesc va avea parte de o dublă premieră. Duminică (5 noiembrie), “Intrusul” va fi difuzat la Antena 1, între orele 16.00-19.00, iar începând din 6 noiembrie, povestea continuă exclusiv la postul de televiziune Happy Channel, de luni până joi, de la ora 20.00 la ora 22.00. Luni, în ziua lansării la Happy Channel, blockbusterul va avea un episod special, putând fi urmărit de telespectatori în intervalul 20.00-23.00.

Am ales acest proiect, deoarece ultimele două au fost pentru tineri. De aceea, gândindu-mă la cariera mea, am vrut să iau un rol mai puternic, iar „Içerde” (“Intrusul”) era un proiect potrivit, rolul meu la fel. De asta aveam nevoie în cariera mea. Sunt foarte mulțumit că l-am ales.”, mărturisește îndrăgitul actor.  

×