x close

ÎN PREMIERĂ cu Carmen Avram aniversează 5 ani

0
02 Mar 2016 - 14:41
 ÎN PREMIERĂ cu Carmen Avram aniversează 5 ani


Duminică, 6 martie, emisiunea “În premieră” revine cu un nou sezon la Antena3, de la ora 21. Cea mai premiată producţie de televiziune din România împlineşte 5 ani. Cinci ani de anchete care au zguduit România, de istorisiri care au trezit conştiinţe, de poveşti care au emoţionat o ţară întreagă. 
 
“Aniversăm cum ştim noi, cu reportaje în care ne-am pus sufletul şi zile lungi de muncă. Şi sperăm ca, în pofida încercării prin care trecem, să-i avem lângă noi pe telespectatorii nostri. O să avem nişte anchete dureroase, ca să le amintim celor care ne guvernează că, în timp ce ei işi văd de ale lor, milioane de români suferă şi aşteaptă să se întoarcă privirile unui om responsabil asupra lor. O să vorbim despre viitorul apropiat al României şi al Europei, despre eşecuri de 20 de ani care adâncesc ţara în sărăcie, despre furturi de multe sute de milioane de euro, despre abuzuri şi despre sistemul bulversat de valori, care ii face pe cei mari şi tari să arunce bani cu nemiluita în domenii care n-au nevoie şi le vitregesc pe cele care au renunţat să mai strige zadarnic după ajutor.
O să avem şi români frumoşi, că sînt mulţi prin tară şi prin lume. Am reluat şi cateva poveşti mai vechi, ca să vedem ce s-a mai întamplat cu personajele noastre peste ani. Un sezon lung şi plin, aşa cum trebuie la o aniversare.”, a dezvăluit Carmen Avram, producătoarea şi prezentatoarea emisiunii.
Arhiva emisiunii poate fi accesată ăici: http://inpremieră.ăntenă3.ro/

Pagina de facebook a emisiunii este aceasta: https://www.făcebook.com/inpremieră

Ştiri din .roPUBLICITATE
 Serviciul de email marketing furnizat de