x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber În zece ani, Deea și Dinu Maxer n-au stat despărțiți mai mult de două nopți

În zece ani, Deea și Dinu Maxer n-au stat despărțiți mai mult de două nopți

23 Iul 2015   •   08:22
 În zece ani, Deea și Dinu Maxer n-au stat despărțiți mai mult de două nopți
Sursa foto: Mihai Stetcu

Deea și Dinu Maxer, pe care telespectatorii Antenei 1 îi vor vedea, din 23 iulie, la “Splash! Vedete la apă”, spun că în zece ani, de când sunt împreună, au stat despărțiți doar... două nopți la rând, niciodată mai mult.

“Și, de când suntem împreună, facem totul în doi”, spun ei. Merg împreună inclusiv la salonul de înfrumusețare, unde Dinu face masaj de relaxare, iar Deea împachetări, ca să-și păstreze silueta. Amândoi sunt superstițioși, nu duc gunoiul seara și nu dau bani de lunea. Dacă Deei îi este foarte frică de gândaci și păianjeni, Dinu se teme de motoare. “De asta nu m-am urcat și nu o să mă urc niciodată pe motocicletă”, spune el.

Deea a venit la “Splash!” ca să-și învingă teama de apă și pentru că îi place mult formatul. “În concurs, vreau să sar de la 7 și 10 metri”, spune ea. La rândul său, Dinu a acceptat participarea, pentru că îi plac senzațiile tari, pentru că își dorește foarte mult să învețe să execute săriturile corect, ca să nu se mai lovească, dar și pentru că e încă o actrivitate pe care o va face împreună cu soția lui.
 

×